ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μαθήτρια ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες για να βγάλει λεφτά – Πώς την ανακάλυψαν οι γονείς της

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, όταν μαθήτρια τρίτης λυκείου ανέβαζε γυμνές φωτογραφιές προκειμένου να βγάλει χρήματα.

Μια μαθήτρια που πήγαινε σχολείο, τρίτη λυκείου, ήθελε να βγάζει χρήματα και αποφάσισε να ανεβάζει γυμνές της φωτογραφίες αφού πρώτα πληρωνόταν γι’ αυτό με τους γονείς της τελικά να ανακαλύπτουν όλα όσα έκανε η κόρη τους.

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονική – Μαθήτρια ανέβαζε γυμνές φωτογραφιές για να βγάλει λεφτά

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ανήλικη δημοσίευε γυμνές φωτογραφίες της και συναντούσε αγνώστους.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς της 17χρονης άρχισαν να παρατηρούν αλλαγές στη συμπεριφορά της. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές του ρεπορτάζ, η κοπέλα άρχισε να συχνάζει σε νυχτερινά κέντρα και να συναναστρέφεται με άγνωστα άτομα. Ο πατέρας της, μάλιστα, παρατήρησε ότι η κόρη του χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο για να βγάζει γυμνές φωτογραφίες, καθώς της είχαν απαγορεύσει τη χρήση του δικού της. Όπως ο ίδιος ανέφερε, οι φωτογραφίες δεν διαγράφονταν από το κινητό και έτσι τις ανακάλυψε.

Η ανακάλυψη των φωτογραφιών και η αντίδραση της οικογένειας

Η κατάσταση έγινε γνωστή στην οικογένεια όταν η κοπέλα κατήγγειλε τη μητέρα της για βίαιη συμπεριφορά, καταγγελία που αργότερα αποδείχθηκε αβάσιμη και η μητέρα αθωώθηκε. Στη συνέχεια, ο πατέρας της αποκάλυψε ότι είχε ενημερωθεί για τα σχέδια της κόρης του να συναντηθεί με δύο διαφορετικούς άνδρες την ίδια ημέρα. Η μητέρα της, φοβούμενη για την ασφάλεια της κόρης της, την εντόπισε μέσα σε ένα αυτοκίνητο με έναν από τους άνδρες και την επίπληξε. Η αντίδραση της κοπέλας ήταν να καταγγείλει τη μητέρα της, πράξη που, σύμφωνα με τους γονείς της, προέκυψε από την ένταση και την απογοήτευσή της.

Η ανησυχία των γονέων και τα επόμενα βήματα

Η μητέρα της 17χρονης διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει ασκήσει βία στην κόρη της και επιβεβαίωσε τις ανησυχίες της για τη συμπεριφορά της. Η οικογένεια, προσπαθώντας να διαχειριστεί την κατάσταση, εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο να ζητήσει βοήθεια από ειδικό ψυχολόγο, με σκοπό να κατανοήσουν τις αιτίες πίσω από τις πράξεις της κόρης τους και να την υποστηρίξουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της.

Η υπόθεση αυτή έφερε στο φως τα σοβαρά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν όταν οι νέοι, ιδιαίτερα οι ανήλικοι, εκτίθενται σε κινδύνους μέσω του διαδικτύου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δόμνα Μιχαηλίδου: Την Τετάρτη 27/3 ανακοινώνουμε τη νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

evosmos

Εκπτώσεις: Ξεκινούν σήμερα -Πόσο θα διαρκέσουν, ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

evosmos

Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το «112» στο κινητό σας τηλέφωνο

evosmos

Leave a Comment