LIFE STYLE

Ηλίας Ψινάκης: Όλοι προσπαθούν να μάθουν ποια πασίγνωστη γυναίκα κάθεται δίπλα του – Ποζάρει και εντυπωσιάζει

Ο Ηλίας Ψινάκης περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές όσο πιο όμορφα μπορεί, καθώς έχει για παρέα μια εντυπωσιακή παρουσία, η οποία είναι η Ντέμι Μουρ.

Μάλιστα η Ντέμι Μουρ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκε τους Παξούς, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ηλίας Ψινάκης: Τρέλανε τον κόσμο με την πασίγνωστη γυναίκα που κάθεται και ποζάρει δίπλα του

Το τελευταίο διάστημα η διάσημη Ντέμι Μουρ βρίσκεται στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις ομορφιές της χώρας μας, τη θάλασσα και το καλό ελληνικό φαγητό.

Πριν λίγες ημέρες επισκέφθηκε τους Παξούς και φωτογραφήθηκε μάλιστα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Χθες το βράδυ, ο Ηλίας Ψινάκης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα με τη Ντέμι Μουρ από τη Σύμη. Η σταρ του Χόλιγουντ, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, διασκέδασε στη νυχτερινή έξοδο με τον Έλληνα manager και επιχειρηματία, καθώς δεν σταμάτησε να γελάει. Ο Ηλίας Ψινάκης στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε:

«Μια υπέροχη βραδιά στην Σύμη με τη Demi Moore! Μία ταλαντούχα star του Hollywood η οποία αγαπάει την Ελλάδα, την διαφημίζει και έρχεται κάθε χρόνο για διακοπές στους φίλους της και κουμπάρους της Αντρέα και Αθανασία Στέγγου!»

 Δείτε τις φωτογραφίες του Ηλία Ψινάκη:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μαρία Αραμπατζή για Νταλάρα: «Όταν έχεις μπει στον πειρασμό να κάνεις διαφήμιση, να προσέχεις τι λες»

evosmos

Μικρό και μεγάλο Πάπιγκο- Χριστούγεννα στα πέτρινα χωριά

evosmos

ΙΔΟΥ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ!! Βρέθηκε το ζευγάρι και ο Δήμος που θα κάνουν το ποδαρικό σε γάμο ομοφυλοφίλων

evosmos

Leave a Comment