ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έγραψε ιστορία ο Γαλόγαυρος στην σκοποβολή

Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης κατέλαβε την όγδοη θέση στον τελικό του αεροβόλου τουφεκίου 10μ ορθίως ανδρών SH1.

Ο Γαλόγαυρος χρειάστηκε να πάει σε βολή – μπαράζ με τον Σάμπα Ρέσικ για να συνεχίσει τις βολές του, όμως ο Ούγγρος ήταν πιο εύστοχος, με αποτέλεσμα ο Έλληνας αθλητής να ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην όγδοη θέση, έχοντας σκορ 120.5.

Ο Γαλόγαυρος δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του, καθώς ήθελε κάτι παραπάνω, αλλά η επιτυχία είναι τεράστια! Έγινε ο πρώτος Έλληνας που συμμετείχε σε τελικό σκοποβολής σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ιστορία της Κινέζας Ζανγκ: «Άσε τα αθλητικά και βρες μια κανονική δουλειά» (BINTEO)

evosmos

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Παγκόσμιος πρωταθλητής των Κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας με χαμόγελα και το χρυσό μετάλλιο στο λαιμό

evosmos

Αποκαλύψεις από τον Παναγιώτη Γιαννάκη: «Τα πεθερικά μου έλεγαν ότι είμαι αλήτης επειδή έπαιζα μπάσκετ – Δεν γίναμε φίλοι με τον Γκάλη»

evosmos

Leave a Comment