ΕΛΛΑΔΑ

Γι’ αυτό του έκοψαν τη γλώσσα: Ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης στο Ρέθυμνο, χαροπαλεύει ο 69χρονος κτηνοτρόφος

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος επιτέθηκε με μαφιόζικο τρόπο σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» για την υπόθεση, αποκάλυψε ότι ο κτηνοτρόφος πυροβολήθηκε τουλάχιστον 4 φορές από τον δράστη την περασμένη Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου.
Μετά τους πυροβολισμούς, ο επίδοξος δολοφόνος προχώρησε σε μια κίνηση που, όπως ερμηνεύεται από τις αστυνομικές αρχές, είχε τιμωρητικό χαρακτήρα και αυτή είναι το κόψιμο της γλώσσας του κτηνοτρόφου. Τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από αυτή την επίθεση ίσως επεδίωκαν να κόψουν τη γλώσσα του κτηνοτρόφου λόγω των σκληρών λεγομένων του σε προηγούμενη διένεξη που μπορεί να υπήρχε με τον ηθικό αυτουργό της επίθεσης.

Η κατάσταση της υγείας του
«Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς κρίνεται σταθερά κρίσιμη. Έχει υποβληθεί σε αφαίρεση της σφαίρας από τη σπονδυλική στήλη. Είναι σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση και θεωρούμε ότι σήμερα, πιθανότατα, σιγά σιγά, θα ξεκινήσει η διαδικασία της αφύπνισης», δήλωσε ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), όπου νοσηλεύεται ο 69χρονος άνδρας.

Ο 69χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Παρασκευής από το νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου αρχικά νοσηλευόταν, στο ΠΑΓΝΗ, καθώς χρειαζόταν να χειρουργηθεί άμεσα στη σπονδυλική στήλη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συγκινεί ο Λαζαρίδης για τον Βασίλη Καρρά: «Μου έλεγε να τον φωνάζω παππού»

evosmos

ΕΚΠΟΙΖΩ: «Δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των καταναλωτών το καλάθι του νοικοκυριού»

evosmos

Ο γάμος στην Πάρο που γίνεται viral – Η έκπληξη δεν άρεσε καθόλου στη νύφη που «το έσκασε» στην εκκλησία

evosmos

Leave a Comment