LIFE STYLE

Χάρης Ρώμας: “Εξαφανίστηκα, με έψαχναν παντού πανικόβλητοι & με βρήκαν στην άκρη του δρόμου να ζητιανεύω”

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες», όπου έκανε μια αναδρομή στα παιδικά του χρόνια.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αφηγήθηκε ένα περιστατικό με μια ζητιάνα που συνάντησε κάποτε στο δρόμο, το οποίο τον έκανε να δει τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική και να αναθεωρήσει τις απόψεις του…

Εξαφανίστηκα από το σπίτι… βγήκα για να ζητιανέψω
«Η μητέρα μου διηγούνταν την “αταξία” που είχα κάνει με μια ζητιάνα η οποία καθόταν σε γωνία του δρόμου με το χέρι της απλωμένο και ζητούσε ελεημοσύνη. Αυτή η εικόνα μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Ρώτησα τη μητέρα μου τι είναι αυτό και γιατί αυτή η κυρία κάθεται εκεί. Μου είπε ότι δεν έχει λεφτά, έχει μεγάλο πρόβλημα για να ζήσει και για αυτό της δίνουν κάποια λεφτά. Και της δίνουν για να φάει.

Μετά από μια μέρα εξαφανίστηκα από το σπίτι. Αρχίσανε να με ψάχνουν όλοι. Πανικόβλητοι βγήκαν στους δρόμους να με ψάξουν και ξαφνικά με βλέπουν τη γωνία του δρόμου δίπλα σε αυτή την κυρία με εμένα να απλώνω το χέρι μου (σ.σ. να ζητιανέψω). Είπα βοηθάω την κυρία για να φάει μαμά», σχολίασε ο Χάρης Ρώμας για την ανάμνηση των παιδικών του χρόνων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μεγαλώνει φυσικά, χωρίς επεμβάσεις: Έτσι είναι σήμερα στα 71, η άλλοτε ομορφότερη της Ελλάδας, Γωγώ Ατζολετάκη

evosmos

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Άνδρας από την Ηλεία κατέθεσε τα χαρτιά του για να βγάλει άδεια ζιγκολό

evosmos

Ατύχημα για τη Βίκυ Λέανδρος: Παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή – «Πρέπει να είχα πολλούς φύλακες αγγέλους» [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Leave a Comment