LIFE STYLE

Το έδωσε: Ο μικρός Ηλίας χορεύει μαλεβιζιώτη και ξεσηκώνει κάθε κύτταρο του κορμιού μας [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι κρητικοί χοροί, αποτελούν μια μυσταγωγία που βαστά τις ρίζες της στα αρχαία χρόνια και συγκεκριμένα στις μινωικές τελετές.

Σε γλέντια, χαρές και πανηγύρια, χορεύονται από μικρούς και μεγάλους, άντρες και γυναίκες, Κρητικούς και μη, ενώ ακόμη και όταν λαμβάνουν χώρα σε μέρη εκτός Κρήτης, προκαλούν το θαυμασμό, αναγκάζοντας παράλληλα γνώστες και μη να μπουν στον κύκλο και να αφεθούν στο ρυθμό που ορίζει η λύρα, το λαγούτο και το νταουλάκι. Και, βεβαίως-βεβαίως, η ρακή που ρέει άφθονη!

Οι περισσότεροι είναι εξοικειωμένοι με το πεντοζάλι, αλλά και ο μαλεβιζιώτης συγκεντρώνει πολλούς θαυμαστές, ενώ πολλοί που επιχειρούν να τους χορέψουν, κερδίζουν αμέσως την εκτίμησή μας.

Έτσι έγινε και με τον μικρό Ηλία, ο οποίος ξεδίπλωσε όλη του τη χορευτική μαεστρία σε ένα βίντεο που έχει δημοσιευτεί στο TikTok και αριθμεί πάνω από 35.000 προβολές. Όχι μόνο σέρνει τον χορό, αλλά επιδίδεται σε φιγούρες που αφήνουν με το στόμα ανοιχτό κάθε έμπειρο χορευτή.

Αναμφισβήτητα, ο μαλεβιζιώτης του ήταν εκπληκτικός!

Θαυμάστε τον στο τελευταίο βίντεο:

@anadromes Part 1 Γιάννη & Μαρία ο Ηλίας & η Κατερινούλα θας σας ξεπεράσουν!!!Να τους χαίρεστε 🙏🙏🙏❤️🤎🩷🧡 #μαλεβιζιωτικος #maleviziotikos #maleviziotis #cretedance #tradisional #crete #cretegreece #cretelover #anadromeslive #anadromes #fyp #foryou #tiktokdance #foryourpage ♬ πρωτότυπος ήχος – Αναδρομές

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κατερίνα Καινούργιου για Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ στη θέση της θα καθόμουν στην Άνδρο με τον άντρα μου και τα παιδιά μου»

evosmos

Δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί η Αννίτα Πάνια: «Είμαι 54 αλλά δεν το έχω καθόλου με την ηλικία και τα νούμερα»

evosmos

Νίκος Κοκλώνης: Η υπερπολυτελής τριώροφη βίλα βγαλμένη από τα τρελά σου όνειρα – Πισίνα, solarium και ολόκληρο γυμναστήριο!(φωτο&βιντεο)

evosmos

Leave a Comment