LIFE STYLE

Έχασε κιλά, άσπρισαν τα μαλλιά της: Η υπηρέτρια Ρίτσα από το “Παρα Πέντε”, 18 χρόνια μετά είναι μια άλλη

Παρόλο που έχουν περάσει 17 χρόνια από την πρώτη προβολή της επιτυχημένης σειράς Παρά Πέντε, η δημοφιλής σειρά συνεχίζει να προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία.

Ένας από τους χαρακτήρες που αγαπήθηκε ιδιαίτερα είναι η «Ρίτσα», η περίεργη και πάντα αστεία οικιακή βοηθός της πάμπλουτης Ντάλιας. Στη σειρά, η Ρίτσα είχε διπλό ρόλο, καθώς σύμφωνα με το σενάριο ήταν και η δίδυμη αδελφή της.

Η Πόπη Χριστοδούλου, η ηθοποιός που ενσάρκωσε την αξέχαστη «Ρίτσα», συνεχίζει να ασχολείται με την τέχνη της. Εκτός από την υποκριτική, μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη μητρότητα και τη διδασκαλία, καθώς είναι καθηγήτρια θεάτρου.

Η Ζωή της Σήμερα

Η Χριστοδούλου έχει μια κόρη, την Κωνσταντίνα, η οποία είναι συγγραφέας. Παράλληλα, διδάσκει θεατρική αγωγή σε δημοτικά σχολεία, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως τραγουδίστρια, εμφανιζόμενη για οκτώ χρόνια σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα.

Η ηθοποιός παραμένει ενεργή στον χώρο της τέχνης, συνδυάζοντας τη μητρότητα με την αγάπη της για το θέατρο και τη διδασκαλία.

Δείτε την Σήμερα:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θρίαμβος της ζωής: «Είμαι ο Σταύρος, είμαι 17 ετών μαθητής τρίτης λυκείου και μόλις νίκησα τον καρκίνο»

evosmos

«Μωρό μου»: Λαρισαία πήγε στο first dates & έστελνε SMS στον σύντροφό της ενώ ήταν ραντεβού με υποψήφιο γαμπρό

evosmos

48χρονο μοντέλο του OnlyFans βγάζει χιλιάδες ευρώ το μήνα επειδή μοιάζει με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

evosmos

Leave a Comment