ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Δωδώνης: Άγνωστοι προσποιούνται τους δημοτικούς υπαλλήλους και εξαπατούν τηλεφωνικά πολίτες

Ο Δήμος Δωδώνης ενημερώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη απόπειρα εξαπάτησης πολιτών από αγνώστους, οι οποίοι προσποιούνται υπαλλήλους του δήμου και ζητούν στοιχεία για δήθεν εξόφληση λογαριασμών και κρατήσεων ενταλμάτων.

Οι δράστες αντλούν πληροφορίες από το πρόγραμμα «Διαύγεια» και καλούν πολίτες από κινητά τηλέφωνα, ζητώντας τραπεζικούς κωδικούς και αριθμούς λογαριασμών.

Ο Δήμος Δωδώνης τονίζει ότι κανένας υπάλληλος δεν θα επικοινωνούσε για υπηρεσιακά ζητήματα από κινητό τηλέφωνο ούτε θα ζητούσε ποτέ τραπεζικά στοιχεία.

Καλεί τους πολίτες να μην παρέχουν καμία πληροφορία, να επικοινωνούν άμεσα με τις υπηρεσίες του Δήμου και να καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά στην Αστυνομία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Με… αστυνομική προστασία ο πρώτος γάμος μεταξύ δύο ανδρών στην Ελλάδα – Απασχόλησαν ένστολους για να μην… πειράξει κανείς τα ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ

evosmos

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει φέτος – Οι αργίες του 2024

evosmos

Ζαμπίδης: «Μικρός δεν τσακωνόμουν με τους συνομήλικούς μου, ήμουν ειρηνικός πολεμιστής»

evosmos

Leave a Comment