LIFE STYLE ΚΟΣΜΟΣ

Η νύφη έχασε τη γη κάτω απ’τα πόδια της: Η πεθερά πήρε τον γιο της & έφυγαν από την εκκλησία την ώρα του γάμου

Μια γυναίκα δέχεται μηνύματα υποστήριξης από όλο τον κόσμο, καθώς ο γάμος της ακυρώθηκε επειδή η υποψήφια πεθερά της δεν ήταν ικανοποιημένη με την εμφάνισή της. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Lamia al-Labawi, μια νέα γυναίκα από την Τυνησία, δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Facebook για να μοιραστεί την λυπηρή της ιστορία, πώς δηλαδή η μέρα που θα έπρεπε να είναι η πιο όμορφη της ζωής της μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Μεγάλο σκάνδαλο στην Τυνησία

Αυτή και ο σύντροφός της, ο οποίος ήταν μαζί της για τέσσερα χρόνια, ετοίμαζαν το γάμο τους. Όλα είχαν οργανωθεί και είχαν επενδύσει αρκετά χρήματα για να διασφαλίσουν ότι οι λεπτομέρειες εξελίσσονταν όπως είχαν σχεδιάσει, όμως το μόνο που δεν είχαν σκεφτεί ήταν η μητέρα του γαμπρού.

Η κοπέλα αποκάλυψε ότι δεν είχε γνωρίσει ποτέ τη γυναίκα αυτοπροσώπως και αντί να την υποδεχθεί θερμά στην οικογένεια, αυτό που έλαβε από εκείνη την ημέρα του γάμου της ήταν… βιτριόλι

Η γαμήλια τελετή είχε ήδη ξεκινήσει, με όλους τους καλεσμένους παρόντες, αλλά η μέλλουσα πεθερά είχε άλλα σχέδια. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, πλησίασε τον γιο της και του ζήτησε να ακυρώσει τον γάμο, ισχυριζόμενη ότι η νύφη ήταν «πολύ κοντή και άσχημη» και ότι δεν άξιζε να παντρευτεί αυτήν την γυναίκα. Είχε δει μόνο φωτογραφίες της στο παρελθόν και φαινόταν πολύ απογοητευμένη μόλις την είδε από κοντά.

 

 

Σαν να μην ήταν αρκετά ανατρεπτικά τα λόγια της μητέρας, οι προσκεκλημένοι αιφνιδιάστηκαν από την αντίδραση του γαμπρού. Στάθηκε στο πλευρό της μητέρας του και, παρά τις εκκλήσεις πολλών παρευρισκομένων στον γάμο, άφησε την αγαπημένη του και αποχώρησε μαζί με τη μητέρα του.

Η είδηση διαδόθηκε γρήγορα στα κοινωνικά δίκτυα, και η Lamia al-Labawi άρχισε να δέχεται μηνύματα στήριξης από άτομα που της συμβούλευαν να κρατήσει το κεφάλι ψηλά και να κατανοήσει ότι ο γαμπρός δεν ήταν άξιος της προσοχής της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νάρκωσαν και βίασαν την αναπληρώτρια υπoυργό Υγείας της Αυστραλίας Μπρίτανι Λάουγκα!

evosmos

ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΠΟ ΤΗ «ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ» ΣΤΙΣ «ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ» ΚΑΙ ΤΟ «ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ» – Η ΛΑΜΠΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 76 ΕΤΩΝ

evosmos

Φpίκη: Έσπασε τα κόκαλα της γιαγιάς του, την τύλιξε με σακούλες και την έβαλε ζωντανή στον καταψύκτη

evosmos

Leave a Comment