Uncategorized

Μουζάκι Καρδίτσας: Ο 62χρονος παιδόφιλος φαίνεται να παρενοχλούσε κι άλλα ανήλικα

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ένα 18χρονο κορίτσι μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου Καρδίτσας και κατέθεσε ενόρκως ότι ο ανήλικος αδελφός της ηλικίας 12 ετών, επισκέπτεται κάθε μέρα το σπίτι του 62χρονου, από όπου γυρνάει συνεχώς με δώρα.

Επιπλέον, η καταγγέλλουσα είχε παραδώσει στις Αρχές εκτυπωμένα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου από τον τελευταίο προς τον ανήλικο. Ο δράστης έχει συλληφθεί και μάλιστα με εισαγγελική παραγγελία δόθηκαν τα στοιχεία του και η φωτογραφία του στη δημοσιότητα.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέα ευρήματα των Αρχών, ο κατηγορούμενος προσέγγιζε με τον ίδιο τρόπο και άλλα ανήλικα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτω από το κρεβάτι του εντοπίστηκαν 4 μαχαίρια, 4 κινητά τηλέφωνα, φωτογραφίες με ημίγυμνο τον 12χρονο και 2 φορητοί υπολογιστές.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βία ανηλίκων: Πάρτε μέτρα τώρα, άμεση αυστηροποίηση των ποινών – Κούρασαν οι δικαιολογίες για τα… παιδιά

evosmos

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το μνημόσυνο για τον Β.Καρρά στη Χαλκιδική

evosmos

Για μπουγάτσα στη Ραφήνα: Σπάνια εμφάνιση του Πάνου Μιχαλόπουλου, παραμένει γοητευτικός στα 75 του

evosmos

Leave a Comment