LIFE STYLE

Η πρώτη ανάρτηση του Μίνωα Μάτσα μετά το “κέρατο” στην Όλγα Κεφαλογιάννη

Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της Όλγας Κεφαλογιάννη για κρίση στο γάμο της σε απάντηση δημοσιευμάτων περί χωρισμού, ο Μίνωας Μάτσας έκανε την πρώτη του ανάρτηση.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μπορεί να κρατούσε σιγήν ιχθύος σχετικά με τα δημοσιεύματα για την κρίση στο γάμο του, όμως χθες ανάρτησε μια φωτογραφία στο instagram ποζάροντας χαμογελαστός μαζί με φίλους, γράφοντας στη λεζάντα «φίλοι για πάντα».

Δείτε την ανάρτηση του Μίνωα Μάτσα:

 

Η δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη για την κρίση στον γάμο της

Υπενθυμίζεται ότι στις 27/9, η υπουργός Τουρισμού, κ. Κεφαλογιάννη πραγματοποίησε δήλωση σχετικά με δημοσιεύματα που έκαναν λόγω για χωρισμό από τον σύζυγό της μετά από τρία χρόνια γάμου.

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου.

Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τζόρτζια Σιακαβάρα για Κωνσταντίνο Πλεύρη: «Δεν υπάρχει πιο άντρας και πιο μάγκας από εκείνον»

evosmos

Επίθεση στην Εβελίνα Νικόλιζα από γνωστό τραγουδιστή: «Βρε τυχάρπαστη μάθε λίγο ποιος γεμίζει τα μαγαζιά»

evosmos

Αλέκος Αλεξανδράκης, ο μεγαλύτερος γυναικοκατακτητής του θεάτρου. Έβαζε τσιλιαδόρο έξω από το δωμάτιό του για να διώχνει τις επίδοξες ερωμένες

evosmos

Leave a Comment