Uncategorized

Βοιωτία: Εργάτες γης κρατούνταν αιχμάλωτοι – Ανάμεσά τους δύο ανήλικοι

Φυλακισμένους στην αποθήκη ενός παλιού ποιμνιοστασίου στη Βοιωτία κρατούσαν τρεις αλλοδαποί δουλέμποροι 11 αλλοδαπούς.

Οι υπάρχουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των 11 αιχμαλώτων ήταν και δύο ανήλικοι για τους οποίους, όπως μεταδίδει το thestival, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους το περασμένο καλοκαίρι στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες, έχοντας συγκεκριμένους ρόλους και μεθοδολογία δράσης, προσέγγιζαν αλλοδαπούς υπηκόους διαφόρων εθνικοτήτων, εκμεταλλευόμενοι ότι τα θύματά τους είχαν ανάγκη για εργασία και μετερχόμενοι άλλοτε εξαναγκαστικών και άλλοτε απατηλών μέσων, αποσπούσαν την συναίνεσή τους και προέβαιναν στην συστηματική εργασιακή τους εκμετάλλευση, σε διάφορα αγροτεμάχια περιοχών της Βοιωτίας.

Μάλιστα -σύμφωνα με την ΕΛΑΣ- οι τρεις συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα το ποιμνιοστάσιο όπου κρατούσαν φυλακισμένους τους 11 αλλοδαπούς.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

e-λιανικο Επιδότηση 5000€ για Κατασκευή eshop

evosmos

Συγκλονίζει ο Πνευματικός της Μαρινέλλας, Αρχιμανδρίτης Παλαμάς: «Η παρουσία της είναι παντού & γεμίζει τις καρδιές των ανθρώπων»

evosmos

Δεν άντεξε τον χαμό του: Νεκρή και η Βασιλική Οίκου-Πιπερούδη, ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του μηχανοδηγού της τραγωδiας Τεμπών

evosmos

Leave a Comment