ΕΛΛΑΔΑ

Ο άχαστος κανόνας των 52 εβδομάδων: Το κόλπο να μαζέψεις 1400 ευρώ χωρίς να το καταλάβεις και να μη ξεμείνεις ποτέ

Η αποταμίευση γίνεται όλο και πιο δύσκολη με τα χρόνια, αφού λόγω της συνεχούς αύξησης των τιμών των προϊόντων, σε συνδυασμό με τους σταθερούς μισθούς, είναι δύσκολο να μπουν χρήματα στην άκρη.

Έτσι, έχει εφευρεθεί μια νέα τεχνική που, με επιμονή, είναι αλάνθαστη. Πρόκειται για μία μέθοδο εξοικονόμησης 52 εβδομάδων, που επιτρέπει τη συγκέντρωση σχεδόν 1.400 επιπλέον ευρώ ετησίως.

Ο πιο εύκολος τρόπος αποταμίευσης χρημάτων

Ουσιαστικά πρόκειται για την αποταμίευση μετρητών σε έναν κουμπαρά, προκειμένου αυτά που συγκεντρώνονται εκεί, να πηγαίνουν χωριστά από τα έξοδα που γίνονται από τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Η μέθοδος βασίζεται στη συγκέντρωση ολοένα και περισσότερων χρημάτων, εβδομάδα με την εβδομάδα, σταδιακά. Άρα στο τέλος της πρώτης εβδομάδας, πρέπει να μπει ένα ευρώ στον κουμπαρά.

Στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας, θα προστεθούν άλλα δύο ευρώ. Και ούτω καθεξής, προσθέτοντας ένα ακόμη ευρώ στο προηγούμενο ποσό, καθώς περνούν οι εβδομάδες, την τελευταία εβδομάδα του έτους να προσθέσουμε 52 ευρώ.

Αν εκπληρωθεί κατά γράμμα η πρόκληση, στο τέλος του χρόνου θα γίνει εξοικονόμηση 1.378 ευρώ, σχεδόν 1.400.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχει ο μηνιαίος προϋπολογισμός, που είναι απαραίτητος για τη συμμόρφωση με τους κανόνες της μεθόδου, χωρίς αυτό να συνεπάγεται οικονομική προσπάθεια από κάποιον που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα.

Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι, τις πρώτες εβδομάδες, θα είναι αρκετά εύκολο να ακολουθηθεί ο κανόνας, αλλά θα έρθει μια στιγμή που οι αριθμοί θα αυξηθούν σημαντικά.

Τις πρώτες εβδομάδες, τα χρήματα που αποταμιεύθηκαν δεν θα είναι πολλά, αλλά όσο περνάει ο καιρός, ο κουμπαράς θα αρχίσει να αυξάνεται.

Το καλύτερο σε αυτή την πρόκληση, είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τους προϋπολογισμούς του κάθε ατόμου.

Ο εύκολος τρόπος αποταμίευσης χρημάτων

Πως μπορεί να αυξηθεί η αποταμίευση

Όσοι έχουν μεγάλη δυνατότητα αποταμίευσης, μπορούν να προσπαθήσουν να αυξήσουν το ποσό από ένα ευρώ σε δύο, ώστε στο τέλος του χρόνου να εξοικονομήσουν έως και 2.756 ευρώ.

Από την άλλη, όσοι έχουν οικονομικές δυσκολίες μπορούν να το κάνουν με το ποσό των 0,50 ευρώ και να το αυξήσουν σιγά σιγά μέχρι να εξοικονομήσουν 689 ευρώ στο τέλος της χρονιάς.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τα Μερομήνια μας «ψήνουν» για όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι: «Ο καύσωνας θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά τα μέσα Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι…»

evosmos

Ναταλία Λιονάκη: “Δεν ακολούθησα το μοναχισμό από κατάθλιψη, τον ακολούθησα γιατί πλημμύριζα από Χαρά και Φως”

evosmos

Η 26χρονη Ανυσία βγήκε από το νοσοκομείο 44 ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Αισιοδοξία και για την 20χρονη Μυρσίνη που βγήκε από τη ΜΕΘ

evosmos

Leave a Comment