ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός μέσα στη βαλίτσα: 42χρονη έβαλε τον σύντροφό της σε βαλίτσα, έκλεισε τα φερμουάρ μέχρι που πέθανε από ασφυξία

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα που κατηγορείται ότι έπνιξε τον φίλο της μέσα σε μια κλειδωμένη βαλίτσα προκάλεσε αίσθηση την Τετάρτη, όταν ζήτησε επαγγελματικά μαλλιά και μακιγιάζ για την επερχόμενη δίκη της για φόνο.

Άντρας κλειδώθηκε σε βαλίτσα από σύντροφο του και πέθανε

Ένας δικαστής επρόκειτο αρχικά να επιτρέψει στη Σάρα Μπουν, 46 ετών, να εφαρμοστεί το μακιγιάζ από τη νομική της ομάδα μόλις βρισκόταν ήδη στην αίθουσα του δικαστηρίου, μετέδωσε το CourtTV.

Η αίτηση απορρίφθηκε, ωστόσο, όταν το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ εξήγησε ότι είχαν ανησυχίες για την ασφάλεια σχετικά με τα καλλυντικά, τα οποία θεωρούνται λαθραία στη φυλακή, ανέφερε το πρακτορείο.

Η γυναίκα ζητά να «φτιαχτεί» πριν τη δίκη

Η Boone βρέθηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη για την προδικαστική διαδικασία πριν από την επιλογή των ενόρκων, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη Δευτέρα.

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού σε σχέση με τον θάνατο από ασφυξία το 2020 του φίλου της, Jorge Torres, 42 ετών, στο διαμέρισμά τους στο Winter Park.

Η Boone ισχυρίστηκε ότι ο Torres σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού κρυφτού με αλκοόλ, ενώ οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι τα βίντεο από το τηλέφωνό της έδειξαν ότι τον παγίδευσε μέσα σε μια βαλίτσα, ενώ εκείνος παρακαλούσε να τον αφήσει να βγει έξω.

Η Boone υποτίθεται ότι ακούγεται να γελάει σε ένα βίντεο, καθώς ο Torres φωνάζει το όνομά της και λέει ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει.

«Ναι, αυτό κάνεις όταν με πνίγεις», είπε η Boone σε ένα από τα βίντεο.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης της Τετάρτης, ο νέος συνήγορος υπεράσπισης του Boone υποστήριξε ότι πρέπει να απορριφθούν δύο ώρες υλικού από τις συνεντεύξεις μεταξύ του πελάτη του και του γραφείου του σερίφη της κομητείας Orange, ανέφερε το FOX35.

Στη συνέντευξη λίγο μετά τη σύλληψή της, η Boone είπε επανειλημμένα στους ερευνητές ότι ο θάνατος της Torres ήταν ατύχημα – το οποίο ήταν και το νομικό επιχείρημα που προέβαλαν οι πρώτοι οκτώ δικηγόροι της Boone, ανέφερε το πρακτορείο.

Αλλά ο ένατος δικηγόρος της Boone, ο James Owens, δήλωσε πριν από μερικές εβδομάδες ότι σκοπεύει να ακολουθήσει την υπεράσπιση του κακοποιημένου συντρόφου, η οποία δεν συνάδει με τα σχόλιά της στη συνέντευξη.

Η ίδια η Boone ανέβηκε στο εδώλιο κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας την Τετάρτη, καθώς οι δικηγόροι και των δύο πλευρών διαφωνούσαν για το αν το υλικό θα πρέπει να γίνει δεκτό στη δίκη.

«Ήμουν πολύ μπερδεμένη, ήμουν πολύ θολή», δήλωσε η Boone για τη συνέντευξη.

«Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Ήμουν τραυματισμένος από την κατάσταση».

Ο ντετέκτιβ της κομητείας Όραντζ στο βίντεο ακούγεται να διαβάζει στην Μπουν τα δικαιώματά της Miranda από μια κάρτα, αλλά ο Όουενς μηδένισε το γεγονός ότι δεν περιείχαν την επιπλέον γραμμή «Έχοντας αυτά τα δικαιώματα κατά νου, επιθυμείτε να μας μιλήσετε τώρα;», δήλωσε το FOX35.

Η ερώτηση δεν αποτελεί μέρος των επίσημων δικαιωμάτων Miranda, αλλά ήταν μέρος του σεναρίου που απαιτείται από την πολιτική του γραφείου του σερίφη.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της Τετάρτης, η επικεφαλής ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών Chelsey Koepsell δήλωσε ότι αυτή η ερώτηση απλώς δεν υπήρχε στην κάρτα Miranda που της δόθηκε από το γραφείο του σερίφη.

«Έχω αυτή την κάρτα από τότε που άρχισα να είμαι ντετέκτιβ στα σεξουαλικά εγκλήματα», δήλωσε η Koepsell.

Η Owens υποστήριξε επίσης ότι η Boone δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι θα πήγαινε στο γραφείο του σερίφη για να ανακριθεί και ότι την παρέσυραν εκεί με ψευδείς προφάσεις.

Ο ντετέκτιβ Koepsell υποτίθεται ότι τηλεφώνησε στην Boone για να της πει ότι οι ντετέκτιβ είχαν τελειώσει με την έρευνα στο τηλέφωνό της και της ζητούσαν να περάσει από το γραφείο του σερίφη για να το παραλάβει.

Στο εδώλιο την Τετάρτη, η Boone ισχυρίστηκε ότι πίστευε ότι ο μόνος λόγος που πήγαινε στο γραφείο ήταν για να πάρει την περιουσία της και ότι δεν περίμενε να την ανακρίνουν.

Η υπεράσπιση υποστήριξε ότι αυτό ισοδυναμούσε με εξαναγκασμό.

Η πολιτική αγωγή, ωστόσο, αντέτεινε ότι δεν είχε σημασία γιατί η Boone πίστευε ότι θα πήγαινε στο γραφείο του σερίφη.

Σημείωσαν επίσης ότι τελικά της διάβασαν τα δικαιώματα Miranda, παρόλο που ο ντετέκτιβ παρέλειψε μια επιπλέον ερώτηση.

Ο δικαστής συμφώνησε με την ανάλυση της πολιτείας, αλλά επέλεξε να περιμένει μία ημέρα πριν εκδώσει απόφαση σχετικά με το αν η συνέντευξη μπορεί να συμπεριληφθεί στη δίκη, δήλωσε το FOX35.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νέα τουρκική πρόκληση: «Πρόβα» απόβασης σε ελληνικό νησί, στο πλαίσιο της άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα»

evosmos

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟ «ΑΜΠΝΤΟΥΛΧΑΜΙΝΤ ΧΑΝ» ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ

evosmos

Έρχονται τα drone βολίδες: Πετούν τόσο γρήγορα που θα είναι δύσκολο να καταρρίπτονται

evosmos

Leave a Comment