LIFE STYLE

«Έχασα Πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ»: Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραδέχτηκε την μεγάλη καταστροφή

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό», σήμερα, Δευτέρα και μίλησε για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αλλά και στο σπίτι του, που κάηκε το καλοκαίρι, από τη φωτιά στον Βαρνάβα.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός για τον Δημήτρη Σταρόβα «πάει πάρα πολύ καλά. Έχει ένα μικρό πρόβλημα στην ομιλία, εξελισσόμενο όμως θετικά, θα το βρει».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης για το σπίτι του που κάηκε

Το μέγεθος της ζημιάς στο σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη που κάηκε

Σχετικά με το σπίτι του που κάηκε, ο Γιάννης Ζουγανέλης επεσήμανε «το σπίτι μου κάηκε ολοσχερώς, δεν υπάρχει τίποτα. Θα ήθελε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να ξαναφτιαχτεί. Έχασα και αντικείμενα με τα οποία ήμουν δεμένος στη ζωή μου. Η ζημιά μπορεί να είναι και πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Θα αποζημιωθώ αλλά να το χτίσω αποκλείεται. Θα αποζημιωθώ και θα πάρω κάτι άλλο κάπου αλλού. Εκεί αποκλείεται να ξαναπάω, έχουν καταστραφεί τα πάντα».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης για τη σχέση της κόρης του

Όσον αφορά την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Νίκο Συρίγο, ο καλλιτέχνης σημείωσε «δε νομίζω να παντρευτεί ακόμα η Ελεωνόρα, αλλά είναι σε μία φάση πολύ καλή».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συγκινεί ο Χρήστος Σπανός: «Ο έρωτας με τη Μελίνα ήταν κεραυνοβόλος, δεν θυμάμαι τη ζωή μου πριν από εκείνη»

evosmos

Δασκάλα κάλεσε στο γάμο της όλη την τάξη με τους 8χρονους μαθητές της για να είναι ο γάμος της «πλήρης»

evosmos

«Πέθαναν» τη Μαίρη Λίντα στα social media!

evosmos

Leave a Comment