ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Μουρτζούκου: Ήταν άραγε έγκυος ποτέ; – «Δεν την έχει δει κανείς με φουσκωμένη κοιλιά»

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την Ειρήνη Μουρτζούκου και το παραβατικό παρελθόν της, με τις νέες αποκαλύψεις να συγκλονίζουν
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το παραβατικό παρλεθόν της Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία αφέθηκε ελύθερη μετά την αναβολή της δίκης στις 28 Νοεμβρίου για συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρος.

Οικονομικές απάτες, κυκλώμα εικονικών γάμων είναι μερικές από τις παρανομίες στις οποίες ενεπλάκη κατα το παρελθόν η 24χρονη μητέρα, που είναι ο κοινός παρανομαστής στις υποθέσεις των νεκρών βρεφών σε Ηλεία και Αχαΐα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (22/11) η υπόθεση των νεκρών βρεφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, με τον ταξίαρχο εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο να θέτει την απορία, πώς γίνεται να υπάρχουν δημοσιευμένες φωτογραφίες νεκρών παιδιών και όχι εγκυμονούσας γυναίκας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο περί απάτης και στις εγκυμοσύνες της Ειρήνης Μουρτζούκου.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του πατριού της 24χρονης ότι έφευγε για Αθήνα και γυρνούσε ξαφνικά με την κοιλιά τούρλα, στον 8ο ή τον 9ο μήνα κύησης.

«Είμαι διαθέσιμος να κάνω εξετάσεις DNA, αν χρειαστεί, αλλά ψυχολογικά είμαι χάλια.», συμπλήρωσε ο σύντροφος της μητέρας της για τους ισχυρισμούς της Ειρήνης Μουρτζούκου περί βιασμού της από τον ίδιο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άφησε αμύθητη περιουσία στον γιο του: Ο πεθερός της Μαριέττας Χρουσαλά και το Tpαγικό παιχνίδι της μοίρας

evosmos

ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ – 13 ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ 58 ΑΚΟΜΑ – ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ “ΜΑΓΑΖΑΚΙ” ΤΟΥΣ – 2.000 Η ΤΑΡΙΦΑ ΤΟΥΣ

evosmos

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ – ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ, ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΦΑΝΤΕΣ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ, ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΝΕΚΡΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ, ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΕ «ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ» ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΥΔΕΜΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΞΑΝΑ: ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΩΣΤΕΑΣ – ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

evosmos

Leave a Comment