ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Τουλιάτος

Πέθανε ο ηθοποιός, Πάνος Τουλιάτος, που είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στην ταινία, «Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη».

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τα social media, αναφέροντας ότι ο ηθοποιός πέθανε μετά από περιπέτεια που είχε με την υγεία του.
Κάτω από δύο φωτογραφίες, τις οποίες ανάρτησε στο προφίλ του, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε:

«Αντίο Πάνο μου! Ένας καλός συνάδελφος και φίλος έφυγε σήμερα από την ζωή μετά από μια μεγάλη περιπέτεια της υγείας του. Ένα γελαστό πάντα παιδί, παιδί του κινηματογράφου και των πρώτων χρόνων της τηλεόρασης, πολύτιμος εργάτης του θεάτρου ο Πάνος Τουλιάτος αφήνει το στίγμα του μέσα από τους ρόλους του που θα μας τον θυμίζουν για πάντα.. Καλό ταξίδι».

Ο ηθοποιός είχε συμμετάσχει σε γνωστές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, όπως «Οι Αμαρτωλοί», «7 χρόνια γάμου», «Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη», «Στην Πόλη αγαπηθήκαμε» και άλλες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Το είδαμε και αυτό! – 32χρονος φέρεται να αγόραζε κινητά τηλέφωνα με τραπεζικές κάρτες άλλων κατόχων

evosmos

Η αγγελία που έγινε viral: Επιχειρηματίας στη Λάρισα αναζητά κοπέλα «ανεμβολίαστη, αδύνατη, ορθόδοξη» (φωτο)

evosmos

Α ρε Αρτάρα τι μας κάνεις: Η γειτόνισσα, το «ροζ» βίντεο και η εκδίκηση της απατημένης συζύγου

evosmos

Leave a Comment