ΕΛΛΑΔΑ

Συντάξεις Ιουνίου 2025: Οι ημερομηνίες πληρωμής – Πότε θα καταβληθούν

Στις 27 και στις 29 Μαΐου, αποφάσισε η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ να καταβάλλει τις συντάξεις του μηνός Ιουνίου, συνεχίζοντας τον διαχωρισμό μεταξύ δικαιούχων – πρώην Μισθωτών και Μη Μισθωτών.

Πιο αναλυτικά, με βάση τις ημερομηνίες που γνωστοποιήθηκαν, η καταβολή των συντάξεων θα πραγματοποιηθεί, ως εξής:
-Την Τρίτη 27 Μαΐου θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).

-Την Πέμπτη 29 Μαΐου θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιάννης Μαρακάκης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν θα μπει ξανά στη φυλακή, είναι σίγουρη η αναστολή»

evosmos

ΤΗΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ Ο ίδιος ο πατέρας της την Κρητικιά που “έκαψε” τον 38χρονο! “Λέει ψέμματα για τις απειλές”

evosmos

180.000€ ΤΟ ΜΗΝΑ;; ΧΡΥΣΟ ΝΕΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΤΑ;; ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ Η ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ;

evosmos

Leave a Comment