ΕΛΛΑΔΑ

Βαρύ πένθος στην κηδεία του ζευγαριού που σκοτώθηκε στο Αλιβέρι: “Δύο άγγελοι που αποφάσισαν να μη χωρίσουν ούτε στη ζωή ούτε στον θάνατο”

Ολόκληρη η τοπική κοινωνία στη Νέα Λάμψακο της Εύβοιας, που έχει κηρύξει τριήμερο τοπικό πένθος, θρηνεί για τον θάνατο του ζευγαριού που σκοτώθηκε την Παρασκευή σε τροχαίο δυστύχημα στο Αλιβέρι.

Η κηδεία του 45χρονου Γιάννη Καράπα και της συζύγου του, Λίλας Κρόκου, 41 ετών, έγινε από τον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνα στη Νέα Λάμψακο, παρουσία πλήθους συγγενών και φίλων.

Ο ιερέας που τέλεσε τη νεκρώσιμο ακολουθία είπε πως “ήταν δύο άγγελοι που αποφάσισαν να μη χωρίσουν ούτε στη ζωή ούτε στον θάνατο”.

Βαρύ πένθος στην κηδεία του ζευγαριού που σκοτώθηκε στο Αλιβέρι: “Δύο άγγελοι που αποφάσισαν να μη χωρίσουν ούτε στη ζωή ούτε στον θάνατο”

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ακαριαία ο 45χρονος Γιάννης Καράπας, γνωστός δικαστικός επιμελητής, ενώ η σύζυγός του, 41χρονη Ευαγγελία Κρόκου, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου κατέληξε.

Το ζευγάρι αφήνει πίσω του τρία ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η μοτοσικλέτα που επέβαινε το ζευγάρι επιχείρησε προσπέραση και συγκρούστηκε μετωπικά με το Ι.Χ. τζιπ που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που προκλήθηκε πυρκαγιά, καταστρέφοντας ολοσχερώς τα δύο οχήματα. Το δίκυκλο εκτινάχθηκε αρκετά μέτρα μακριά, μέσα σε χωράφι, ενώ ο οδηγός του σκοτώθηκε επί τόπου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Eurovision 2025: Τι απαντάει η Κλαυδία στους Τούρκους που το φυσάνε και δεν κρυώνει

evosmos

Ιωάννινα:Η Ταβέρνα Που Δεν Έχει Κατάλογο …Και Στα Τραπέζια “Προσγειώνονται” Εκλεκτοί Μεζέδες![Video]

evosmos

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονικης, με σοβαρά εγκαύματα ένας ένοικος

evosmos

Leave a Comment