Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (20/9) στην παραλιακή λεωφόρο στην περιοχή της Βούλας, όταν δύο αυτοκίνητα που οδηγούσαν δύο 30χρονοι, συγκρούστηκαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα.
Στο όχημα δεν επέβαινε κάποιος άλλος και ευτυχώς οι δύο άνδρες δεν τραυματίστηκαν και βγήκαν σώοι και αβλαβείς από το οχήματά τους.
Το σημείο θεωρείται καρμανιόλα, καθώς έχουν σημειωθεί και άλλες φορές τροχαία, λόγω περιορισμένης ορατότητας εξαιτίας των δέντρων που υπάρχουν στην περιοχή.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
