ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στα Δωδεκάνησα: Καταδικάστηκε 33χρονος για ασελγείς πράξεις σε ανήλικες

Στη φυλακή οδηγείται ένας 33χρονος Έλληνας, καταδικασμένος σε κάθειρξη 8 ετών για ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων ανιψιών του. Η απόφαση εκδόθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, το οποίο επικύρωσε την πρωτόδικη ποινή που είχε επιβληθεί τον Απρίλιο του 2022 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Ο καταδικασθείς είχε τεθεί υπό περιοριστικούς όρους, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, τακτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση επαφής με τα θύματα και την οικογένειά τους.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, τα περιστατικά φέρεται να συνέβησαν την περίοδο 2013–2014, όταν τα δύο κορίτσια διέμεναν προσωρινά στο σπίτι της γιαγιάς τους, όπου συγκατοικούσε και ο 33χρονος. Κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις, έκανε μπάνιο τα παιδιά, κοιμόταν μαζί τους και τους προξενούσε σωματικές βλάβες, όπως χαστούκια και τσιμπήματα στα γεννητικά όργανα.

Μετά την καταγγελία που έγινε εις βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Κατά την ανάκριση, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή, επικαλούμενος μάλιστα υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των παιδιών, οι οποίοι φέρονται να αμφισβήτησαν τα αρχικά τους λεγόμενα.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Εφετείου, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Rodiaki.gr, παρέστησαν ως συνήγοροι υπεράσπισης οι Παναγιώτης Αβρίθης και Ευαγγελία Ζαβόλα. Με την τελεσίδικη απόφαση, ο 33χρονος θα οδηγηθεί άμεσα στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“ΒΟΜΒΕΣ” από Έλληνα επιχειρηματία στη Ρωσία: “Ο Μητσοτάκης μας κατάστρεψε”(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Απαγόρευσαν στο ΑΚΚΕΛ να υψώσει Ελληνική Σημαία σε Ελληνικό έδαφος στον Έβρο

evosmos

Έσκασε η «Bόμβα»: Τέλος πασίγνωστη αλυσίδα σούπερ μάρκετ – Τι έχει συμβεί

evosmos

Leave a Comment