ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Κρήτη: Αγωνιστικό σε ράλι «πέφτει» σε γκρεμό – Οδηγός αποχαιρετά το «λιοντάρι» του

Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο «έπεσε» σε γκρεμό κατά τη διάρκεια της 10ης Ανάβασης Βραχασίου στην Κρήτη, ωστόσο ο οδηγός του, Στράτος Σταματάκης, γλίτωσε χωρίς τραυματισμό.

Στο βίντεο που ανάρτησε στο Facebook φαίνεται το όχημα να χτυπάει στο πρανές και να καταλήγει στον γκρεμό. Ο Σταματάκης τόνισε ότι η σύγκρουση ήταν σφοδρή, αλλά τα μέτρα ασφαλείας του αυτοκινήτου, που είχε κατασκευάσει ο Γιώργος Πουλάκης, λειτούργησαν άψογα, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρέπει να γίνονται εκπτώσεις στην ασφάλεια.

Μετά το ατύχημα, ο οδηγός ανακοίνωσε ότι κλείνει οριστικά ο κύκλος του αυτοκινήτου, που συμμετείχε στους αγώνες από το 2015 έως το 2025, αποχαιρετώντας το με τη φράση «τίτλοι τέλους για το λιοντάρι μας».

Η οργάνωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης επενέβη άμεσα για την ασφαλή απομάκρυνση του οδηγού και του οχήματος. Ο Σταματάκης ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια προώθησης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τη συμπερίληψη ατόμων με αναπηρία, σημειώνοντας ότι, αν και ερασιτέχνης, συνεχίζει να είναι μαχητής.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ολυμπία Χοψονίδου & Βασίλης Σπανούλης | Η φωτογραφία με τα έξι παιδιά τους – Ντύθηκαν ασορτί

evosmos

Χαλάνδρι: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου παρασύροντας τρία άτομα – Στο νοσοκομείο και ο οδηγός

evosmos

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται. Σκέφτηκα να πηδήξω από το μπαλκόνι»

evosmos

Leave a Comment