ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη στην Αττική 38χρονος Τούρκος που διωκόταν από την Interpol – Είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία

Στη σύλληψη ενός 38χρονου υπηκόου Τουρκίας, ο οποίος καταζητούνταν διεθνώς με ερυθρά αγγελία της Interpol, προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης 13 Ιανουαρίου αστυνομικές δυνάμεις σε περιοχή της Αττικής.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, έπειτα από αξιοποίηση και ανάλυση πληροφοριών. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 38χρονος έχει καταδικαστεί από τις τουρκικές Αρχές για ανθρωποκτονία, απειλή, καθώς και για κατοχή και μεταφορά όπλων και πυρομαχικών.

Ο καταζητούμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Οικονομίας, με τη συνδρομή του Τμήματος Πληροφοριών και Ειδικών Δράσεων, ενώ οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή για τα περαιτέρω νόμιμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΝΦΙΑ: Ποιοι «κλειδώνουν» έκπτωση με ένα κλικ στο myPROPERTY της ΑΑΔΕ

evosmos

ΑΘΗΝΑ: ΒΡΕΘΗΚΕ Ο 5ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ – ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΡΠΑΞΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ!

evosmos

Τροχαίο στην Κυπαρισσία: Τραγική φιγούρα η γιαγιά του 19χρονου – Ρωτά για τον γιο και τα εγγόνια της

evosmos

Leave a Comment