ΕΛΛΑΔΑ

Βόλο: Φρίκη με μητέρα “τέρας” – Τι έβαζε το κοριτσάκι της να κάνει;

Σοκαριστική υπόθεση στον Βόλο, όπου μία μητέρα κατηγορείται ότι εμπλέκεται σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας με θύμα την ανήλικη κόρη της.

Η μητέρα που κατηγορείται για την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας συνελήφθη την Πέμπτη (05.02.2026) στον Βόλο με την κόρη της που είναι το θύμα να είναι κάτω από 10 χρονών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη έγινα μετά από προανάκριση που διενήργησε η Εισαγγελία, στο πλαίσιο της οποίας συγκεντρώθηκαν στοιχεία που φέρεται να τη συνδέουν με την υπόθεση. Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η υπόθεση φέρεται να σχετίζεται με το μεσαίο παιδί της οικογένειας, κοριτσάκι, ηλικίας μόλις 7 ετών με τις αρχές να εντοπίζουν το υλικό σε κινητό τηλέφωνο που φέρεται να ανήκει στην 38χρονη.

Οι αρχές ερευνούν εξονυχιστικά τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε, καθώς και το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων προσώπων.

Η γυναίκα οδηγήθηκε σήμερα Παρασκευή ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπου η εισαγγελέας υπηρεσίας της άσκησε δίωξη για παιδική πορνογραφία.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία και έτσι θα απολογηθεί τη Δευτέρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σύλληψη 35χρονου για το άγριο έγκλημα στον σταθμό «Άγιος Ελευθέριος» του ΗΣΑΠ

evosmos

Σoκ μόλις μαθεύτηκε, νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο, δύσκολες ώρες

evosmos

Φυλή: Έκοψαν πρόστιμο 100 ευρώ στους τρεις που απεγκλωβίστηκαν με άρμα της ΕΜΑΚ

evosmos

Leave a Comment