ΕΛΛΑΔΑ

Νέα εξέλιξη στη δίκη για τα Τέμπη! Στο στόχαστρο το τηλέφωνο του ανακριτή Μπαϊκάμη

Για τις 5 Μαρτίου διακόπηκε η δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Λάρισας, για τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε για 14η ημέρα και κατέθεσε πραγματογνώμονας. Ωστόσο, λόγω της τρίωρης αποχής των δικηγόρων της Λάρισας, ενόψει της τρίτης επετείου των Τεμπών, η δίκη διεκόπη και η εξέτασή του θα συνεχιστεί.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, συγγενείς θυμάτων ζήτησαν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπαϊκάμη και της γραμματέως του, από την έναρξη των καθηκόντων του έως την ολοκλήρωση της ανάκρισης.

Ο δικηγόρος συγγενών και πατέρας θύματος, Αντώνης Ψαρόπουλος, κατέθεσε έγγραφο με το οποίο θέτει ερωτήματα για το πότε έγινε γνωστή η ύπαρξη των βίντεο, καθώς όπως υποστηρίζει, το υλικό ήταν γνωστό ήδη από τον Νοέμβριο του 2024.

Από την πλευρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την ιδιότητα της δικηγόρου συγγενών θυμάτων κατήγγειλε ότι από την πρώτη στιγμή υπήρξαν παρεμβάσεις στον τόπο του εγκλήματος.
Συγγενείς θυμάτων κάλεσαν τους πολίτες να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις μνήμης σε όλη τη χώρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Έπιασε το κεφάλι της, έβγαζε αίμα από τη μύτη» – Τι λέει συγγενής για τον θάνατο της 24χρονης στη Ρόδο – Αντί για τα γενέθλια κάνουν ετοιμασίες για την κηδεία της

evosmos

Τρόμος στην Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο για να τον ληστέψουν Θεσσαλονίκη – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος

evosmos

Έκτακτη αποκάλυψη σοκ για το εργοστάσιο Βιολάντα – «Από τον Ιούλιο του 2025 κάναμε παρατηρήσεις για τις…»

evosmos

Leave a Comment