ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: 17χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό – Βγήκε στο μπαλκόνι και ζητούσε βοήθεια

Αναστάτωση επικράτησε στον Βόλο την Πέμπτη (2/4) όταν 17χρονη βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της και καλούσε σε βοήθεια, καταγγέλλοντας περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Η 17χρονη φέρεται να επικοινώνησε με την ΕΛΑΣ, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας της την ξυλοκόπησε μετά από έντονο καβγά.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν τον πατέρα στο σπίτι όπου διαμένει η ανήλικη με τη μητέρα της (οι γονείς είναι διαζευγμένοι).

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr ο πατέρας είχε μεταβεί νωρίτερα στο σπίτι, μετά από πρόσκληση της πρώην συζύγου του, για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της συμπεριφοράς της 17χρονης.

Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλεται, να σημειωθεί το περιστατικό βίας.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελίας, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας.

Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, με την υπόθεση να παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ! ΤΟ EVOSMOSNEWS.GR ΣΑΣ ΕΥΧETAI ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2025!

evosmos

Λ.Γαβαλάς: «Έχουμε πολλούς γκέι στη Βουλή και γυναίκες και άντρες»

evosmos

ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ 11.5 ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ – ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΗΡΕΜΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

evosmos

Leave a Comment