ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε η Μπέμπα Κυριακίδου -Η τελευταία σύζυγος του Μανώλη Χιώτη

Πέθανε η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μπέμπα Κυριακίδου, η τελευταία σύζυγος του Μανώλη Χιώτη
Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μπέμπα Κυριακίδου, η τελευταία σύζυγος του Μανώλη Χιώτη, η οποία έκανε καριέρα, τις δεκαετίες ’50 και ’60, εμφανιζόμενη και σε πολλές ελληνικές ταινίες.
Η Μπέμπα Κυριακίδου παντρεύτηκε τον σολίστα στο μπουζούκι Μανώλη Χιώτη το 1967 μετά το χωρισμό του από τη Μαίρη Λίντα το 1966 και έμειναν μαζί τρία χρόνια, έως τον αιφνίδιο θάνατό του το 1970.

Αυτή η απώλεια της στοίχισε πολύ γι’ αυτό και για αρκετό καιρό έμεινε κλεισμένη στο σπίτι. Ωστόσο, τα χρέη που είχε ο τραγουδιστής από το σπίτι που είχε αγοράσει στον Ωρωπό, την αναγκάζουν να φύγει για την Αμερική και να δουλέψει εκεί για να καταφέρει να εξοφλήσει το σπίτι.

Λίγα χρόνια αργότερα, η Μπέμπα Κυριακίδου γνωρίζει τον επόμενο σύζυγό της και έφερε στον κόσμο ένα γιο, τον Βασίλη. Το παιδί διαγνώστηκε με σύνδρομο Down και τότε εκείνη αποφασίζει να τα εγκαταλείψει όλα και να αφοσιωθεί στη φροντίδα του γιου της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βόλος: Εισαγγελική έρευνα για τους νεαρούς που έβαλαν καναπέ πάνω σε πατίνια και πήγαν βόλτα

evosmos

Έρχονται σαρωτές πινακίδων για τα απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας

evosmos

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Μέχρι τα 18, έζησα βασανιστικά χρόνια με τη γιαγιά μου, είχαμε σκοτωμούς στο σπίτι»

evosmos

Leave a Comment