LIFE STYLE

Ο Ντάνιελ Κρεγκ παρακολούθησε την περιφορά του Επιταφίου στη Γλυφάδα

Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η σύζυγός του Ρέιτσελ Βάις βρέθηκαν χθες το βράδυ ανάμεσα στους πιστούς για την περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου.

Όπως αποτυπώνεται σε βίντεο που εξασφάλισε το ΕΡΤnews το διάσημο ζευγάρι, συνοδευόμενο από την κόρη του, παρακολούθησε τη θρησκευτική τελετή με απόλυτη διακριτικότητα. Ο γνωστός ηθοποιός κινούνταν ανάμεσα στον κόσμο απλά, και πολλοί δεν τον αναγνώρισαν αμέσως.

Ο Τζέιμς Μποντ της μεγάλης οθόνης παρέμεινε μέχρι το τέλος της περιφοράς, ενώ σε κάποια στιγμή καταγράφηκε να τραβά και βίντεο από την τελετή, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ελληνικό πασχαλινό έθιμο.

Ο ηθοποιός βρίσκεται ήδη αρκετές ημέρες στην Αθήνα για τα γυρίσματα νέας ταινίας δράσης, στην οποία συμμετέχει και ο Κίλιαν Μέρφι. Τα γυρίσματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν τόσο στην Αθήνα όσο και στην Κέρκυρα.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σοκάρει η Γιάννα Τερζή, λέει για 1η φορά την αλήθεια: «Όταν είσαι καθηλωμένος για μήνες σε ένα κρεβάτι…»

evosmos

Αντώνης Ξένος: «Για να φτιάξουμε το σπιτάκι μας, πήγαινα στα σκουπίδια και μάζευα ό,τι άχρηστο υπήρχε»

evosmos

Τίτλοι τέλους για τους «Ράδιο Αρβύλα» – Το ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης

evosmos

Leave a Comment