Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που εξέτασαν ενδελεχώς οι, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, φαίνεται να απομακρύνει την πιθανότητα εμπλοκής του 45χρονου Ιταλού, στην πτώση της 30χρονης γυναίκας από την Αιθιοπία, η οποία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (17/04), όταν εντοπίστηκε νεκρή στις 4.30 τα ξημερώματα στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, που βρίσκεται επί της οδού Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας. Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της ακαριαία μετά την πτώση της στο κενό.
Από την ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερα ασφαλείας από το κλιμακοστάσιο, προέκυψε πως ο Ιταλός βγήκε από το διαμέρισμα, τέσσερα λεπτά, αφότου είχε πέσει η κοπέλα από το παράθυρο του υπερκείμενου ορόφου. Στο παράθυρο εντοπίστηκε πολύ αίμα, κάτι που δείχνει ότι η κοπέλα τραυματίστηκε από τα τζάμια, ενώ η πτώση της πιθανώς να οφείλεται σε δυστύχημα, στην προσπάθειά της ίσως να καταρριχηθεί από το παράθυρο του φωταγωγού, στον 3ο όροφο.
Η 30χρονη είχε μεταβεί νωρίτερα σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στον 3ο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας, όπου είχε συναντήσει τον 45χρονο Ιταλό τουρίστα, με τον οποίο είχαν κανονίσει ραντεβού μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Tinder. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο τους συνευρέθηκαν ερωτικά, πριν ξεσπάσει ένταση μεταξύ τους.
