ΚΟΣΜΟΣ

Eπεσε στο κενo από τον 5ο η πιο αγαπημένη influencer: Το ανατριχιαστικό σημείωμα που άφησε πίσω

Μια ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την Τουρκία, καθώς η γνωστή TikToker Κούμπρα Αικούτ, μόλις 26 ετών, έχασε τη ζωή της υπό τραγικές συνθήκες. Η νεαρή influencer, η οποία είχε αποκτήσει τεράστια φήμη με τα viral βίντεό της, «Γάμος χωρίς γαμπρό», βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα στη συνοικία Sultanbeyli της Κωνσταντινούπολης.

Τραγωδία στην Τουρκία: Η TikToker Κούμπρα Αικούτ βρέθηκε νεκρή

Η Αικούτ φαίνεται να έβαλε τέλος στη ζωή της, καθώς κοντά στη σορό της βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας. Οι αναρτήσεις της στα social media είχαν ήδη προκαλέσει ανησυχία στους ακολούθους της. Σε ένα από τα τελευταία της posts, παραπονέθηκε για τη δραματική απώλεια βάρους που αντιμετώπιζε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χάνω ένα κιλό κάθε μέρα και δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει επειγόντως να πάρω βάρος».

Με ένα εκατομμύριο ακολούθους στο TikTok και περισσότερους από 200.000 στο Instagram, η Κούμπρα είχε αγγίξει τις ζωές πολλών με τα βίντεό της. Δυστυχώς, πίσω από τη λάμψη και την αναγνωρισιμότητα, υπήρχε μια αθέατη πλευρά, η οποία τελικά οδήγησε σε αυτό το τραγικό τέλος.

Δείτε την Παρακάτω:

 

 

 

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καταγγελία-σοκ από 23χρονη γυναίκα στο Παρίσι: Ισχυρίζεται πως τη βίασε ο Χακίμι!

evosmos

Εκτελέστηκε θανατοποινίτης, σε παγκόσμια πρώτη με εισπνοή αζώτου, στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ

evosmos

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ!!! Αιφνιδιαστική ουκρανική επίθεση στην Λευκορωσία – Κτυπήθηκε αεροδρόμιο στο Μινσκ

evosmos

Leave a Comment