ΕΛΛΑΔΑ

EKTAKTO ΤΩΡΑ – Ραγδαία εξέλιξη με την Μαρινέλλα

Η Μαρινέλλα δείχνει να αντιμετωπίζει με σθένος τη δύσκολη μάχη που δίνει, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας της παρουσιάζουν κάποια αισιόδοξα σημάδια.

Ελπιδοφόρα Σημάδια Ανάρρωσης για τη Μαρινέλλα, αλλά η Κατάσταση Παραμένει Κρίσιμη

Η εμβληματική τραγουδίστρια, η οποία υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν στη σκηνή του Ηρωδείου, συμπλήρωσε το πρώτο κρίσιμο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας χωρίς να εμφανίσει επιπλοκές, κάτι που αποτελεί θετική ένδειξη για την πορεία της. Σε μια συγκινητική εξέλιξη, η Μαρινέλλα άνοιξε τα μάτια της, δείχνοντας ότι έχει επαφή με το περιβάλλον, γεγονός που ενίσχυσε την ελπίδα ότι θα καταφέρει να βγει νικήτρια από αυτή τη δοκιμασία.

Παρά την κλινικά σταθερή κατάστασή της, η τραγουδίστρια εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση λόγω της εκτεταμένης εγκεφαλικής αιμορραγίας που υπέστη. Οι θεράποντες ιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σταθεροποιήσουν τον οργανισμό της, ενώ οι επόμενες δύο ημέρες χαρακτηρίζονται ως εξαιρετικά καθοριστικές για την εξέλιξη της υγείας της.

Επίσημο Ιατρικό Ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα: Σταθερή αλλά Κρίσιμη η Κατάσταση της Εμβληματικής Ερμηνεύτριας

Το μεσημέρι της Πέμπτης, το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε επίσημη ενημέρωση σχετικά με την κατάστασή της, επιβεβαιώνοντας τις προσπάθειες που γίνονται για τη σταθεροποίηση της μεγάλης αυτής καλλιτέχνιδος, ενώ παράλληλα τροφοδότησε το κοινό με την ελπίδα ότι θα ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία με την ίδια μαχητικότητα που χαρακτήρισε την καριέρα της.

«η κυρία Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης και Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Η σπουδαία ερμηνεύτρια και θρύλος του ελληνικού τραγουδιού υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, καταρρέοντας στη σκηνή του Ηρωδείου, προκαλώντας σοκ και θλίψη στους θαυμαστές της και το ευρύτερο κοινό. Η υγεία της, όπως αξιολογείται από την ιατρική ομάδα του θεραπευτηρίου “Υγεία”, παραμένει σε μια σταθερή αλλά ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Οι θεράποντες ιατροί παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη αυτή δοκιμασία που αντιμετωπίζει η σπουδαία καλλιτέχνιδα.

Η είδηση του εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη η σπουδαία ερμηνεύτρια προκάλεσε έντονη συγκίνηση και ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο. Πολλοί συνάδελφοι και φίλοι της από τον χώρο της μουσικής και της τέχνης εκφράζουν τα βαθιά τους συναισθήματα, στέλνοντας μηνύματα αγάπης και τις πιο θερμές ευχές τους για μια γρήγορη και επιτυχή ανάρρωση. Η κοινότητα των καλλιτεχνών παρακολουθεί με ενδιαφέρον και αγωνία την πορεία της υγείας της, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Μια φωνή που ξεχώρισε, μεσουράνησε, άντεξε και ακόμα μπορεί!!! Όλοι ευχόμαστε να το ξεπεράσεις και να ξαναγυρίσεις», έγραψε η Άννα Βίσση.

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μετά τα «Αρκετά τα 4 τοστ για μια οικογένεια» στο «Κλείστε τον θερμοστάτη» και απολαύστε το κρύο

evosmos

Βαγόνι Β3, θέση 67: Eικόνα σοκ από το σημείο που καθόταν η άτυχη Ιφιγένεια

evosmos

Βρήκαν στη Μαύρη Θάλασσα το αρχαιότερο άθικτο ναυάγιο του κόσμου – και είναι αρχαιοελληνικό

evosmos

Leave a Comment