Σπασμένα τζάμια και ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα είναι ο απολογισμός της χθεσινής έκρηξης που σημειώθηκε στα γραφεία της Hellenic Train. Πλέον, οι άνθρωποι της αντιτρομοκρατικής, εξετάζουν τα ευρήματα από τη βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε σακίδιο.
Παράλληλα, εξετάζεται και βιντεοληπτικό υλικό, έτσι ώστε να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκαν ο δράστης ή οι δράστες, πώς έφτασαν στο σημείο αλλά και το δρομολόγιο διαφυγής που ακολούθησαν στη συνέχεια.
Ειδικότερα, από τα υπολείμματα του μηχανισμού που βρισκόταν σε σακίδιο κλειδωμένο με λουκέτο σε κολώνα, θα μπορέσουν οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής να καταλάβουν εάν πρόκειται για ομάδα που έχει ξαναχτυπήσει κατά το παρελθόν.
Ήδη οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας βάζουν κάτω αυτές τις επιθέσεις για να βρουν κοινά στοιχεία με αυτές που έχουν χειριστεί παλαιότερα, όπως το χτύπημα που είχε σημειωθεί πριν από ενάμιση χρόνο στο υπουργείο Εργασίας.