LIFE STYLE

Kατάμαυpη, με πρόσωπο 20άρας & φουσκωμένα χείλη: Την Πόπη Μαλιωτάκη τpόμαξε να τη γνωρίσει ακόμη κι ο γιος της

Η γνωστή τραγουδίστρια Πόπη Μαλιωτάκη βρέθηκε πρόσφατα στο Παρίσι μαζί με τον γιο της, Βασίλη Λαζαρίδη, και μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από το ταξίδι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πέρα από τις εντυπωσιακές εικόνες και τη χαρούμενη διάθεσή της, αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ήταν η ριζική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Νέα Εμφάνιση της Πόπης Μαλιωτάκη

Η 51χρονη τραγουδίστρια εμφανίζεται στις φωτογραφίες με μια ανανεωμένη και πολύ διαφορετική εμφάνιση από αυτή που τη γνωρίζαμε. Πολλοί από τους ακόλουθούς της στο Instagram σχολίασαν θετικά την αλλαγή, υπογραμμίζοντας πόσο εντυπωσιακή φαίνεται.

Η Πόπη Μαλιωτάκη είχε απαθανατιστεί δημόσια τον Απρίλιο του 2022, στο Tokyo Theater μαζί με τον γιο της. Η νέα της εμφάνιση προκαλεί συγκρίσεις με τις προηγούμενες εμφανίσεις της, όπου οι αλλαγές είναι εμφανείς.

Δείτε πως ήταν

Αισθητικές Επεμβάσεις ή Φίλτρα;

Η ίδια η τραγουδίστρια δεν έχει διευκρινίσει αν οι αλλαγές στην εμφάνισή της οφείλονται σε αισθητικές επεμβάσεις ή σε χρήση φίλτρων στις φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση, τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων παραμένουν θετικά, αποδεικνύοντας ότι η Πόπη Μαλιωτάκη εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της.

Το Ταξίδι στο Παρίσι

Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Παρίσι δείχνουν την Πόπη Μαλιωτάκη να απολαμβάνει τα αξιοθέατα της πόλης του φωτός μαζί με τον γιο της. Η χαρούμενη διάθεση και οι μαγευτικές τοποθεσίες του Παρισιού αναδεικνύονται μέσα από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της.

Ακολουθούν Φωτογραφίες:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η μία χειρότερη από την άλλη. Σε προηγμένα τηλεοπτικά κράτη, θα τους πέτούσαν σφουγγαρόπανο στη μούρη – Η απόλυτη κατάντια της Ελληνικής τηλεόρασης

evosmos

Μαρίνα Πατούλη: Απαντά στα δημοσιεύματα που θέλουν να της κάνουν έξωση!

evosmos

Κοραλία Καράντη: «Θύμωσα με τον πατέρα μου και άλλαξα όνομα. Δεν έχω σχέσεις με τα αδέρφια μου στην Αφρική»

evosmos

Leave a Comment