ΕΛΛΑΔΑ

Nεκρός 48χρονος από τσίμπημα στην Ελλάδα – Το δηλητηριώδες έντομο που τον έστειλε στην εντατική και τον σκότωσε

Ένας 48χρονος, που είχε δεχτεί τσίμπημα από έντομο, πιθανότατα αράχνη, άφησε την τελευταία του πνοή, σήμερα, Πέμπτη, το απόγευμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του patrisnews, ο αδικοχαμένος άνδρας ήταν διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας, σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

48χρονος πέθανε από τσίμπημα εντόμου

Ο 48χρονος δεν κατάλαβε ότι δέχτηκε τσίμπημα

Ο άτυχος άνδρας, που βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το τσίμπημα χωρίς να το καταλάβει, όπως υπογράμμισε στους γιατρούς.

Ωστόσο, από τους πόνους που είχε στο πόδι, πήγε να τον εξετάσει ιδιώτης ορθοπεδικός, ο οποίος τον παρέπεμψε στο νοσοκομείο.

Ραγδαία η επιδείνωση της υγείας του 48χρονου

Η πρώτη εικόνα του 48χρονου δεν ενέπνεε κάποια ανησυχία, αλλά οι γιατροί προχώρησαν στην εισαγωγή του στο νοσοκομείο και χθες, Τετάρτη, το μεσημέρι, η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία και, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, έφυγε από τη ζωή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟ! Μπουρλότο στον αέρα του ΣΚΑΪ – Απηύδησε η Σία Κοσιώνη και έδειξε ΤΙ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ

evosmos

Αμύθητη κληρονομιά Τράγκα: Τον αρνήθηκε και νεκρό ο σκληρός γιος Φρέντι. Η διαθήκη, οι απουσίες και η περίεργη δήλωση του δικηγόρου του…

evosmos

Πατέρας Αντώνιος: Με 100.000 ευρώ σε σακούλες αγόρασε τις τρεις βίλες στα Ιωάννινα εν μέσω Capital Controls

evosmos

Leave a Comment