ΕΛΛΑΔΑ

Oλυμπία Γλύξμπουργκ: Τα χρήματα που ξοδεύει για την εμφάνισή της ζαλίζουν

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ Μίλερ έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά και η μεγαλύτερη είναι η Μαρία Ολυμπία, η οποία είναι γεννημένη το 1996, εργάζεται ως μοντέλο και μετράει πολλές ενδιαφέρουσες συνεργασίες με πολύ μεγάλους οίκους μόδας.

Η Μαρία Ολυμπία είναι κοσμική, jet setter και fashionista κερδίζει μεν τα δικά της χρήματα όμως σαφώς επωφελείται και από το οικονομικο κοινωνικό στάτους των γονέων της. Να θυμίσουμε ότι η μητέρα της είναι κληρονόμος των Duty Free στην Ασία.

Η ρουτίνα ομορφιάς την οποία ακολουθεί η Μαρία Ολυμπία είναι πολύ ακριβή καθώς εμπιστεύεται τον εαυτό της στους κορυφαίους επαγγελματίες:

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπή «Happy Day», η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ φτιάχνει τα φρύδια του στο διάσημο ινστιτούτο ομορφιάς της Αnastasia Soare στο Μπέβερλι Χιλς, το οποίο για καθαρισμό και σχήμα χρεώνει 55 ευρώ.

Τα μαλλιά της επιμελείται ο κομμωτής Κριστιάνο στο κομμωτήριο Richard Ward, που χρεώνει 225 ευρώ το κούρεμα, ενώ για βαφή πηγαίνει στο Λονδίνο και το κομμωτήριο Josh Wood, το οποίο χρεώνει 225 ευρώ.

Ακόμη, η Μαρία Ολυμπία επιλέγει τα extensions βλεφαρίδων, τα οποία κοστίζουν 380 ευρώ, ενώ συνηθίζει να παίρνει και ένα πακέτο 12 θεραπειών ενυδάτωσης για το πρόσωπο, οι οποίες κοστίζουν 6.240 ευρώ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Νεαρός διασχίζει τον Περιφερειακό με πατίνι! – Εικόνες που σοκάρουν

evosmos

Συναγερμός στα στρατηγεία του ΝΑΤΟ: Η Ρωσία προχωρά σε πρόβα εξαΰλωσης της Βρετανίας – Tο K-329 Belgorod πυροδοτεί το «Όπλο της Αποκάλυψης»

evosmos

Μικρό και μεγάλο Πάπιγκο- Χριστούγεννα στα πέτρινα χωριά

evosmos

Leave a Comment