ΕΛΛΑΔΑ

«Stop» από την Τετάρτη στην πώληση διαρκών αγαθών από τα σούπερ μάρκετ

Σταματούν από την Τετάρτη οι πωλήσεις ειδών ένδυσης – υπόδησης, βιβλίων, παιχνιδιών και μικροσυσκευών – Στο Εθνικό Τυπογραφείο η απόφαση – Εξετάζεται να ανοίξουν τα βιβλιοπωλεία
Παράταση για ακόμα μία μέρα πήραν οι πωλήσεις διαρκών αγαθών απ’ τα σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η υπουργική απόφαση, για την οποία έγραφε από χθες το newmoney, με την οποία σταματούν οι πωλήσεις προϊόντων όπως βιβλία, παιχνίδια, μικροσυσκευές, χριστουγεννιάτικα, ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, γραφική ύλη κοκ, έχει ήδη υπογραφεί απ’ τον αρμόδιο υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη και έχει σταλεί προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Επομένως λόγω των διαδικαστικών καθυστερήσεων και προκειμένου να έχουν έστω λίγο χρόνο οι αλυσίδες να προσαρμοστούν αποφασίστηκε η απαγόρευση να τεθεί σε ισχύ από αύριο, 11 Νοεμβρίου.

Εκπρόσωποι μεγάλων αλυσίδων λιανικής με τους οποίους επικοινώνησε το Νewmoney έλεγαν ότι περιμένουν τη δημοσίευση της απόφασης, αν και ήδη έχουν δρομολογήσει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα κλείνοντας ολόκληρους διαδρόμους και τμήματα των καταστημάτων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι το Σάββατο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό παρουσία του προέδρου της ΕΣΕΕ Γιώργου Καρανίκα που έθεσε το σχετικό αίτημα για την απαγόρευση πώλησης από τα σούπερ μάρκετ προϊόντων που δεν είναι πρώτης ανάγκης.

Ο υπουργός έκανε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός εξετάζει το αίτημα να ανοίξουν τα βιβλιοπωλεία, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα βρει τρόπο να στηρίξει το βιβλίο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συγκλονίζει ο μάγειρας από τη Θεσσαλονίκη: «Ζω από θαύμα, έχασα 2,5 λίτρα αίμα» (ΦΩΤΟ ΣΟΚ)

evosmos

Γ. Τράγκας: Η έκθεση του καθηγητή Πισσαρίδη είναι ίσως το μεγαλύτερο μνημόνιο που θα δούμε και θα βιώσουμε στην Ελλάδα

evosmos

Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. «μαϊμού» γιατροί – Διακινούσαν σκευάσματα μπότοξ και έκαναν παράνομες επεμβάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

evosmos

Leave a Comment