ΚΟΣΜΟΣ

Tpαγικό τέλος: Βρέθηκε νεκρή μέσα στους θάμνους η 13χρονη που είχε εξαφανιστεί – «Φοβόταν να πάει στο σπίτι της»

Ένα κορίτσι μόλις 13 ετών, των οποίων τα ίχνη είχαν χαθεί, εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε θάμνους στη Μεγάλη Βρετανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, φοβόταν να επιστρέψει στο σπίτι της από το σχολείο.

Δραματική εξέλιξη: Ανακαλύφθηκε νεκρή σε θάμνους η 13χρονη

Την είδαν να κάθεται στη βιβλιοθήκη του σχολείου όπου φοιτούσε, καθώς ανησυχούσε λόγω της απώλειας της ζώνης του παλτού της. Η δασκάλα της, Joanne Holland, ανέφερε ότι κάλεσε τηλεφωνικά τη μητέρα του κοριτσιού, καθώς η 13χρονη είχε φόβο να επιστρέψει στο σπίτι της για να μην την μαλώσουν οι γονείς της.

Η 13χρονη Amber Peat βρέθηκε κρεμασμένη μέσα σε θάμνους, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της. Κατά τη διάρκεια της δίκης της υπόθεσης, αποκαλύφθηκε ότι είχε μια διαμάχη με τη μητέρα της σχετικά με τις δουλειές του σπιτιού. Ο πρώην εκπαιδευτικός της Amber, κ. Holland, ανέφερε ότι η μαθήτρια συχνά προσπαθούσε να προσελκύσει την προσοχή.

Η δασκάλα δήλωσε ότι αισθάνθηκε ότι αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι η μαθήτρια «δεν έλαβε τόσο μεγάλη προσοχή στο σπίτι της όπως θα ήταν το φυσιολογικό».

Είχε καθιερώσει την συνήθεια να ξεχνάει πάντα κάποιο αντικείμενο στην τάξη, με αποτέλεσμα να επιστρέφει για να το πάρει. Ανέφερε ότι της άρεσε να περπατά σε μια αίθουσα γεμάτη με μεγαλύτερους σε ηλικία συμμαθητές.

Επιπλέον, η οικογένεια της κοπέλας είχε μετακομίσει συνολικά 11 φορές, και είναι πιθανό ότι οι συνεχείς μετακινήσεις και αλλαγές δεν την ευχαριστούσαν.

Ο μεταθανάτιος έλεγχος έδειξε ότι δεν εντοπίστηκαν στοιχεία που να δείχνουν ότι υπήρξε εμπλοκή κάποιου άλλου στον θάνατό της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ANAZHTEITAI TO ONOMA TOY ΜΕΓΑΛΟΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ 4,5 ΤΟΝΟΥΣ ΚΟΚΑΪΝΗ (BINTEO-ΦΩΤΟ)

evosmos

Παραβίασε τον μοναδικό κανόνα που του έβαλε: Νύφη χώρισε τον γαμπρό αμέσως μετά τη δεξίωση για τον πιο απίθανο λόγο

evosmos

Είναι επίσημο: «Αύριο στις 09.00 διακόπτεται η ροή φ.α. στην Πολωνία γιατί δεν πλήρωσε με ρούβλια» ανακοίνωσε η Gazprom

evosmos

Leave a Comment