ΕΛΛΑΔΑ

Viral η Ελληνίδα που τιμωρεί τους οδηγούς που μπαίνουν στη ΛΕΑ – Πήρε το Νόμο στα χέρια της

Ελληνίδα οδηγός έγινε Viral, καθώς βρήκε έναν πολύ έξυπνο τρόπο να τιμωρήσει όσους επιλέγουν να κινούνται στην ΛΕΑ ώστε να αποφύγουν το μποτιλιάρισμα τις ώρες αιχμής στην Εθνική Οδό. Η ντροπιαστική συμπεριφορά των οδηγών αυτών, που για να γλυτώσουν λίγα λεπτά κίνησης μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές, εξώθησε την γυναίκα σε αυτή την κίνηση.

Πιο συγκεκριμένα, έχοντας προσαρμόσει μια μικροφωνική εγκατάσταση στο αυτοκίνητό της, παροτρύνει τους οδηγούς που κινούνται στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης να την εγκαταλείψουν, προειδοποιώντας τους ότι αν δεν το κάνουν θα ενημερώσει την απούσα Τροχαία.

Απουσία της απαραίτητης οδηγικής παιδείας αλλά και συστηματικών ελέγχων κατά μήκος των Εθνικών Οδών που θα μπορούσαν να βάλουν τέλος στο θλιβερό φαινόμενο χρήσης της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης από εκείνους τους οδηγούς που απλούστατα θέλουν να φτάσουν νωρίτερα στο σπίτι τους, αποφεύγοντας το μποτιλιάρισμα, μια Ελληνίδα αποφάσισε να πάρει το Νόμο στα χέρια της.

Φυσικά η Τροχαία δεν μπορεί να είναι παντού, ωστόσο, τις ώρες που οι ταξιδιώτες του Σαββατοκύριακου επιστρέφουν στον κλεινόν άστυ, καλό θα ήταν να βρίσκεται κατά μήκος των Εθνικών Οδών, αποκαθιστώντας την τάξη και τιμωρώντας εκείνους που εξακολουθούν να δοκιμάζουν την υπομονή όλων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι οδηγοί που χρησιμοποιούν με οποιονδήποτε τρόπο την Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, έστω και για ελάχιστο χρόνο, όπως για παράδειγμα να προσπεράσουν προπορευόμενα οχήματα, τιμωρούνται με επί τόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης για εξήντα ημέρες, καθώς και με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ.

Μάλιστα, σε περίπτωση υποτροπής μέσα σε διάστημα έξι μηνών, η άδεια οδήγησης αφαιρείται για διπλάσιο χρονικό διάστημα και ο παραβάτης υποχρεούται σε επανεξέταση για την επαναχορήγησή της.

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ασθενής μοιράζεται τον πόνο και την αγωνία του – «Έχω αφόρητους πόνους, όσφρηση μηδέν και αδιανόητο πονοκέφαλο»

evosmos

Καταδικάστηκε άνδρας που απείλησε ότι θα σκότωνε τη σύζυγό του επειδή η κόρη τους δεν έπλυνε τα πιάτα

evosmos

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας που της επιτέθηκε ο δράκος της Ομόνοιας

evosmos

Leave a Comment