ΕΛΛΑΔΑ

Γέφυρα ζωής για 19χρονη έγκυο – Μεταφέρθηκε από την Κοζάνη στη Θεσσαλονίκη

Γέφυρα ζωής στήθηκε το πρωί του Σαββάτου για μια νεαρή έγκυο γυναίκα, εξαιτίας σοβαρών επιπλοκών που παρουσίασε λίγο πριν γεννήσει.

Συγκεκριμένα, η 19χρονη εισήχθη σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Κοζάνης, με τους γιατρούς να εκφράζουν ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας του παιδιού, εξαιτίας της πρόωρης γέννας. Έτσι, έκριναν σκόπιμο να διακομιστεί άμεσα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με την αστυνομία να προχωρά σε γέφυρα ζωής για μεγάλη χιλιομετρική απόσταση.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του ThessToday.gr, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία περιπολικών και δικύκλων της Ελληνικής Αστυνομίας μεταφέρει την έγκυο προς το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί και κυκλοφοριακά μέτρα για τη διευκόλυνση της διέλευσής του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ! ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ! ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ! ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

evosmos

Πάτρα: Αστυνομικοί έσωσαν 16χρονη λίγο πριν αυτοκτονήσει – Είχε ανέβει σε τοιχίο για να πέσει

evosmos

Lockdown: Πότε θα επιστρέψει η ζωή μας στην κανονικότητα

evosmos

Leave a Comment