ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος – Nammos: Η στιγμή που εισβάλλουν οι κομάντο της αστυνομίας με τους θαμώνες να τρώνε αμέριμνοι

Στο «σφράγισμα» εγκαταστάσεων του Nammos στη Μύκονο, λόγω αυθαίρετων κατασκευών, προχώρησαν οι αρχές παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και εισαγγελικών λειτουργών. Η όλη αστυνομική επιχείρηση καταγράφηκε σε βίντεο από θαμώνα.

Ειδικότερα, η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) εισέβαλλε στο Nammos, την ώρα που οι θαμώνες απολάμβαναν αμέριμνοι το φαγητό τους. Λουκέτο μπήκε στο εστιατόριο «Concept» και το τμήμα της παραλίας που εξυπηρετείται από αυτό. Για αυθαιρεσίες, επίσης, ελέγχεται και το εστιατόριο «Nammos By The Sea».

Το Mykonoslive.tv δημοσίευσε εξασφάλισε βίντεο, όπου φαίνονται οι θαμώνες να αντιδρούν απορημένοι στη θέα ενός πάνοπλου αστυνομικού με τατουάζ, γυαλιά ηλίου και… μπαντάνα στα μαλλιά!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιάννης Στάνκογλου: «Έπαθα σοκ, την είδα κι έκλαψα τρεις φορές»

evosmos

Συναγερμός τώρα στην Πάτρα: Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας με 3χρονο παιδί

evosmos

Πώς λένε στα ελληνικά το «μαγιό»

evosmos

Leave a Comment