ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ! Ηλικιωμένη δασκάλα στις ΗΠΑ βίαζε 14χρονο μαθητή της επί έναν χρόνο! (ΦΩΤΟ)

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στο Ουισκόνσιν των Ηνωμένων Πολιτειών. Μια ηλικιωμένη δασκάλα βίαζε κατ’ εξακολούθηση έναν 14χρονο μαθητή της, πολλές φορές στο υπόγειο του σχολείου.

Η 75χρονη Anne Nelson-Koch εργάζονταν στο ιδιωτικό σχολείο «Ακαδημία Βαπτιστών Τόμα» στο Ουισκόνσιν από την 1η Φεβρουαρίου του 2016. Τότε, γνώρισε τον 14χρονο και τον ανάγκαζε σε ερωτικές περιπτύξεις. Οι βιασμοί συνεχίστηκαν μέχρι και το 2017 κατά την διάρκεια του διαλείμματος ακόμη και στο υπόγειο του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Η ηλικιωμένη γυναίκα καταδικάστηκε σε 15 χρόνια με αναστολή και θα εκτίσει τα 10.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νέα αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία – Παγώνει την χώρα: Πατέρας σκότωσε τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους 5 ετών και 1 έτους κι αυτοκτόνησε

evosmos

Μια ζωγραφιά! Βίντεο – Κουρδικός αντιαρματικός πύραυλος εξαϋλώνει τούρκους εισβολείς στο Ιρακινό Κουρδιστάν!

evosmos

Πρωτοφανείς δηλώσεις – Μ.Ντεστιτζί: «Η τουρκική σημαία μπορεί στο μέλλον να κυματίζει και πάλι στην Ελλάδα»!

evosmos

Leave a Comment