ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρος – Έσπρωχναν ΙΧ και έτρεχαν για να επιβιβαστούν στο πλοίο που έφευγε

Ένα εντυπωσιακό βίντεο έχει κατακλύσει το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, αποκαλύπτοντας τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στην Άνδρο εξαιτίας της κακοκαιρίας. Οι εικόνες δείχνουν την προσπάθεια επιβατών και οχημάτων να επιβιβαστούν στο πλοίο SAONISOS της Saos Ferries, το οποίο είχε προγραμματισμένη άφιξη στο λιμάνι του Γαυρίου αργά το απόγευμα της Πέμπτης.

Μετά την εκφόρτωση των επιβατών, οι ισχυροί άνεμοι και οι καταιγίδες χτύπησαν το πλοίο, προκαλώντας δυσκολίες στην επιβίβαση. Στο βίντεο, ένα αυτοκίνητο φαίνεται να δυσκολεύεται να ανέβει στο πλοίο, με πολίτες να προσπαθούν να το σπρώξουν. Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δραματική καθώς οι ίδιοι οι επιβάτες αναγκάζονται τελικά να τρέξουν για να προλάβουν την επιβίβαση.

Αυτές οι σκηνές αποτυπώνουν την αγωνία και την αποφασιστικότητα των ανθρώπων σε δύσκολες στιγμές, υπογραμμίζοντας τις προκλήσεις που φέρνει η κακοκαιρία στις μετακινήσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο καπετάνιος αντιλήφθηκε πως κατά την φόρτωση του πλοίου ξέσυρε από την κακοκαιρία καθώς εκείνη την ώρα στην περιοχή έπνεαν άνεμοι έντασης 7-8 μποφόρ. Αφότου λύθηκαν οι κάβοι έκρινε πως η καλύτερη λύση θα ήταν να ξεκινήσει το δρομολόγιό του προς Κάρυστο.

Εκείνη τη στιγμή ένα ΙΧ βρισκόταν στο χείλος της προβλήτας πριν τη μπουκαπόρτα. Μη μπορώντας να προχωρήσει περαιτέρω, επιβάτες και εργαζόμενοι στο πλοίο προσπάθησαν να το σπρώξουν προς τα πίσω, παρά το γεγονός πως το πλοίο αναχωρούσε. Τότε όπως φαίνεται και στο απόσπασμα έτρεξαν να επιβιβαστούν διακινδυνεύοντας τις ζωές τους.

Κατά το περιστατικό συνολικά δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν τρία οχήματα και συνολικά επτά επιβάτες, ενώ για το τι ακριβώς συνέβη θα υπάρχει σχετική έρευνα από τη λιμενική αρχή. Για τους επιβάτες, σύμφωνα με πληροφορίες μερίμνησε η εταιρεία προκειμένου να διανυκτερεύσουν ενώ αναμένεται να αναχωρήσουν για τον προορισμό τους με το πρώτο δρομολόγιο την Παρασκευή το πρωί.

@nikos_nk Παραλίγο οι επιβάτες του οχήματος να βρεθουν στην θαλασσα! Για ενα πλοίο που δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι της Άνδρου αλλά προτίμησε το λιμενικό και ο πλοίαρχος να βάλει ανεξέλεγκτα τους επιβάτες μέσα με αποτέλεσμα να βρεθούν οι οδηγοί να αιωρούνται πανω στον καταπέλτη και πιο συγκεκριμένα πάνω απο την θάλασσα!!! Σε αυτή την χώρα για άλλη μια φορά ζούμε από τύχη!!! #viral #greece #greeceport #andros @Kyriakos Mitsotakis @ΣΚΑΪ TV @Θάνος Κόκκαλης Δημοσιογράφος 2 @ANT1 ♬ πρωτότυπος ήχος – Νίκος ΝΚ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καταγγελία ΟΙΕΛΕ: Γιατί η Κεραμέως και το Αρσάκειο καλύπτουν τον Γιάννη Λιγνάδη;

evosmos

Αγγελόπουλος για την απώλεια της μητέρας του: «Κάθε μέρα νευριάζω που δεν είναι κοντά μας»

evosmos

Τραγωδία: 75χρονη Ελληνοπόντια, πέθανε από ανακοπή μετά από επίθεση γυναίκας Ρομά από το Δροσερό έξω απο το Χατζιδάκειο!

evosmos

Leave a Comment