LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Έχασε 30 ολόκληρα κιλά: Έμεινε μισός ο Σταρόβας μετά το εγκεφαλικό “Η κόρη μου φοβήθηκε. Αν έπαιρνα τα χάπια..”

Ο Δημήτρης Σταρόβας ταξίδεψε στην Κύπρο, προκειμένου να συμμετάσχει στην παράσταση «Άγαμοι Θύται», παίζοντας μουσική με την κιθάρα του.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, ο καλλιτέχνης επέστρεψε στη σκηνή, μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και το εγκεφαλικό που υπέστη.

Η στήριξη του κόσμου στον Δημήτρη Σταρόβα

Επιστρέφοντας από το ταξίδι του, όπου συμμετείχε στην παράσταση “Άγαμοι Θύται”, οι δημοσιογράφοι τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο και ο καλλιτέχνης μίλησε για την περιπέτεια, αλλά και το ενδιαφέρον και την αγάπη που έλαβε από τον κόσμο.

Ο Δημήτρης Σταρόβας έχει στο πλευρό του τη σύντροφό του

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος έχασε 30 κιλά, «δεν το λες και επιστροφή όπως θα μπορούσα. Μου έχει λείψει, είμαι με τις γυναίκες μου εδώ. Ήταν συγκινητικό. Πιο πολύ για παρέα πήγα. Από τον χειμώνα θα επιστρέψω. Θα κάνουμε παραστάσεις με τους «Άγαμους Θύτες» στην Αθήνα. Το μεγαλύτερό μου στήριγμα ήταν η Άννα. Η κόρη μου φοβήθηκε, ανησύχησε. Όλος ο κόσμος φοβήθηκε και ανησύχησε. Είναι πολύ σημαντικό να διαπιστώνεις ότι τόσοι άνθρωποι διαφορετικοί ενδιαφέρονται για εσένα και όχι μόνο φίλοι, όλος ο κόσμος. Θα κάνω ένα βίντεο με λεπτομέρειες γιατί πιστεύω σαν εμένα είναι πάρα πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του, όπως έκανα εγώ. Θα μπορούσα τα χάπια που παίρνω τώρα να τα έπαιρνα και πριν και να μην είχε συμβεί όλο αυτό. Για διάστημα ενός μήνα νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο».

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μυτιλήνη: Δασκάλα έβαλε πιπέρι σε στόμα μαθητή – Τι καταγγέλλουν γονείς

evosmos

Βρήκε δεύτερα κλειδιά – Έτσι κατάφερε να δραπετεύσει η 32χρονη από τα χέρια του Αιγύπτιου που τη βίαζε

evosmos

Έταζαν άδειες οπλοφορίας και εκτελωνίσεις αυτοκινήτων και απέσπασαν €110.000 – Συνελήφθη υπάλληλος της αστυνομίας (ΦΩΤΟ)

evosmos

Leave a Comment