ΕΛΛΑΔΑ

Αναχωρούν κατά κύματα οι αδειούχοι του Ιουλίου – Στο 100% οι πληρότητες σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Με σύμμαχο τον καιρό αναχωρούν από τα λιμάνια της Αττικής οι αδειούχοι του Ιουλίου. Ήδη από νωρίς το πρωί, η κίνηση είναι αυξημένη, με τα πλοία που φεύγουν για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα να σαλπάρουν με υψηλές πληρότητες που αγγίζουν το 100%.

Φοιτητές και μαθητές μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις επέλεξαν τα νησιά των Κυκλάδων ως ταξιδιωτικούς προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι. Πρόκειται για την Πάρο και τη Νάξο, ωστόσο οι ίδιοι οι ταξιδιώτες κάνουν λόγο για «τσουχτερές» τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια συγκριτικά με το κόστος της διαμονής στα νησιά.

Όσο για τις προσδοκίες τους για τις φετινές τους διακοπές; «Να ξεχάσουμε τον… θρίαμβο των Πανελληνίων και να περάσουμε καλά», λένε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ναταλία Γερμανού: «Αν μας βλέπει αυτή η κυρία, μην μας ξαναδείτε, δεν θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς»

evosmos

Πέφτουμε από τα σύννεφα! Κούγιας: O πατέρας του 16χρονου Ρομά έχει 3 σελίδες ποινικό μητρώο

evosmos

Κτηνωδία στα Πετράλωνα. Αλβανός επιτέθηκε και προσπαθούσε να βιάσει 53χρονη Ελληνίδα!

evosmos

Leave a Comment