ΕΛΛΑΔΑ

Απάτη με κλεμμένα αυτοκίνητα: Πώς αλλοίωναν τα στοιχεία κυκλοφορίας για να τα πουλήσουν φθηνότερα

Η Αστυνομία, μέσω της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης, αποκάλυψε ότι δύο άνδρες και δύο γυναίκες εμπλέκονταν σε κλοπή τεσσάρων οχημάτων από διάφορες περιοχές της Αττικής.
Οι δράστες προχώρησαν στην αλλοίωση των στοιχείων κυκλοφορίας των οχημάτων αυτών, τοποθετώντας αριθμούς πλαισίου και πινακίδες κυκλοφορίας από άλλα οχήματα του ίδιου τύπου και μοντέλου, τα οποία είχαν υποστεί σοβαρές ζημιές και είχαν προηγουμένως αγοραστεί.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι τρεις γυναίκες και ένας άνδρας απέκτησαν τα παραποιημένα-κλεμμένα οχήματα σε τιμή χαμηλότερη από την εμπορική τους αξία. Τα οχήματα εντοπίστηκαν από τις αρχές και επιστράφηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, της πλαστογραφίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

EΞΕΛΙΞΕΙΣ – Βρέθηκε και δεύτερη σφαίρα από τους πυροβολισμούς του αστυνομικού στην Θεσσαλονίκη

evosmos

Τραγωδία στη ΒΙΠΕ Λάρισας: Νεκρός 40χρονος από έκρηξη σε εργοστάσιο

evosmos

Άγιος Δημήτριος – Εξαφάνιση 6χρονου: Χειροπέδες σε δύο δασκάλες του νηπιαγωγείου

evosmos

Leave a Comment