ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: 44χρονος διέρρηξε αυτοκίνητο… και τον πήρε ο ύπνος μέσα στο όχημα

Μία απίστευτη διάρρηξη αυτοκινήτου καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνιστή έναν 44χρονο άνδρα, ο οποίος αποφάσισε να… ξαποστάσει μέσα στο όχημα.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε γειτονιά της Σταυρούπολης, όπου ο δράστης εντοπίστηκε να έχει παραβιάσει το αυτοκίνητο με σκοπό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό του.

Ωστόσο, τα πράγματα πήραν μία εντελώς διαφορετική τροπή. Αντί να προχωρήσει στην κλοπή, ο 44χρονος φέρεται να ένιωσε κόπωση και αποφάσισε να καθίσει στη θέση του οδηγού, να ξαπλώσει και τελικά να αποκοιμηθεί.

Οι περίοικοι, βλέποντας την περίεργη εικόνα, ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τον άνδρα να κοιμάται βαθιά μέσα στο διαρρηγμένο όχημα, χωρίς καν να έχει συνειδητοποιήσει την παρουσία τους. Έπειτα από έλεγχο, διαπιστώθηκε πως όντως είχε παραβιάσει το αυτοκίνητο, ενώ δεν αποκλείεται να είχε προσπαθήσει να αρπάξει αντικείμενα πριν τον πάρει ο ύπνος.

Ο 44χρονος συνελήφθη επί τόπου και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παύλου Μελά, ενώ η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Το περιστατικό προκάλεσε εντύπωση στη γειτονιά, καθώς οι κάτοικοι ανέφεραν πως πρώτη φορά βλέπουν διαρρήκτη να… παίρνει έναν υπνάκο μέσα στο ίδιο το όχημα που προσπάθησε να κλέψει. Άλλοι μάλιστα σχολίασαν σκωπτικά πως «τον πρόδωσε η νύστα», με αποτέλεσμα να καταλήξει στα χέρια των αρχών με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΟΡΓΙΟ ΚΛΕΨΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ – ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ – ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

evosmos

Κέρασε όλο το καφενείο, πήγε σπίτι & αυτοκτόνησε: Σοκ στη Φθιώτιδα, το άγνωστο δράμα & το “προσκλητήριο”

evosmos

Τελευταία προθεσμία για IRIS και POS – Βαριά πρόστιμα από την 1η Ιουλίου

evosmos

Leave a Comment