ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη διασώστριας για Μαρινέλλα: Τι έγινε τα πρώτα λεπτά μετά την κατάρρευση της πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου

Η άμεση και αποτελεσματική αντίδραση των εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) υπήρξε καθοριστική σε μια έκτακτη κατάσταση, κατά την οποία η δημοφιλής τραγουδίστρια Μαρινέλλα υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Άμεση Ανταπόκριση και Υποστήριξη από τους Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού κατά τη Διάρκεια του Περιστατικού της Μαρινέλλας
Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις της στο «Live News», διασώστρια του Ερυθρού Σταυρού τόνισε ότι οι εθελοντές έσπευσαν αμέσως στο πλευρό των ιατρών, προσφέροντας υποστήριξη και βοηθώντας με τον εξοπλισμό τους. Η παρουσία τους από την πρώτη στιγμή αποδεικνύει τη δέσμευση και την ετοιμότητα των εθελοντών να ανταποκριθούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, διασφαλίζοντας έτσι την άμεση ιατρική φροντίδα και υποστήριξη.
Στη διάρκεια του συμβάντος, δύο εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) καθώς και ο προσωπικός ιατρός της Μαρινέλλας προσέτρεξαν άμεσα για να την μεταφέρουν με ασφάλεια στο καμαρίνι της, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μετά από την αξιολόγηση της κατάστασής της, ο προσωπικός της γιατρός αποφάσισε να επικοινωνήσει με ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, προκειμένου να ζητηθεί ασθενοφόρο για την περαιτέρω μεταφορά της.

Υποστήριξη και Ετοιμότητα κατά την Κρίσιμη Στιγμή για την Υγεία της Μαρινέλλας
Κατά τη διάρκεια της κρίσιμης αυτής περιόδου, η κα Χριστίνα Χόνδρου, εκπρόσωπος των Σαμαρειτών – Διασωστών του Ε.Ε.Σ., παρέμεινε στο καμαρίνι, προσφέροντας την υποστήριξή της και διασφαλίζοντας ότι οι παρεχόμενες βοήθειες ήταν επαρκείς. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι, εντός του θεάτρου, υπήρχαν συνολικά 12 εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες του Ε.Ε.Σ., οι οποίοι είχαν αναλάβει την υγειονομική κάλυψη της παράστασης, επιβεβαιώνοντας την προνοητικότητα και την ετοιμότητά τους σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου εκφράζει την αναστάτωσή της για την ξαφνική κατάρρευση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, έπειτα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη η αγαπημένη ερμηνεύτρια. Σε μια συγκλονιστική περιγραφή, ανέφερε: «Πάθαμε σοκ όλοι. Το κοινό είχε παγώσει, κανείς δεν μιλούσε και όλοι περίμεναν καθισμένοι στις θέσεις τους για κάποια ανακοίνωση». Οι δηλώσεις της αποκαλύπτουν το κλίμα έντονης ανησυχίας και αμηχανίας που επικράτησε εκείνη τη δραματική στιγμή, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης και την ανησυχία όλων για την υγεία της καλλιτέχνιδος.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια ανέφερε: «Μίλησα με τον Γιώργο Ντάβλα και μου λέει πήγαμε στο καμαρίνι, μιλάει έχει άισθηση με το περιβάλλον και είναι ενεργή.»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“Έφυγε” κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο: Νεκρός “μπαμ και κάτω” ο Γιάννης Σάσσαλος, κλάματα στην Ηλεία

evosmos

Αδιανόητη καταγγελία στη Θεσσαλονίκη: Έδεσαν ζωντανό αρνάκι σε προαύλιο εκκλησίας και το έδιναν ως δώρο σε λαχειοφόρο αγορά

evosmos

Ώρες τpόμου για τους επιβάτες: Δέχθηκαν επίθεση με πέτρες σε λεωφορείο

evosmos

Leave a Comment