ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: Ανείπωτη τραγωδία – Έπεσε από τη σκάλα και καρφώθηκε στα κάγκελα του σπιτιού

Ένας ηλικιωμένος στη Βέροια και συγκεκριμένα στο Μακροχώρι βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση που είχε πάνω στα κάγκελα του σπιτιού του.

Το πρωί της Τρίτης 20 Αυγούστου ένας ηλικιωμένος στο Μακροχώρι της Βέροιας πήγε να κάνει ορισμένες εργασίες, ωστόσο βρήκε φρικτό θάνατο έπειτα από πτώση.

Απίστευτη τραγωδία στη Βέροια – Ηλικιωμένος καρφώθηκε σε κάγκελα κι έχασε τη ζωή του

Τραγωδία με ηλικιωμένο στην Βέροια

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος άνδρας στο Μακροχώρι της Βέροιας, όταν καρφώθηκε στα κάγκελα της περίφραξης του σπιτιού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το πρωί της Τρίτης 20 Αυγούστου 2024, ο άτυχος ηλικιωμένος ανέβηκε σε σκάλα προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες στην κληματαριά που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού του, όταν έχασε την ισορροπία του, έπεσε από την σκάλα και καρφώθηκε στα κάγκελα της περίφραξης.

Ο ηλικιωμένος κατέληξε αμέσως, υποκύπτοντας στα βαριά τραύματα στον αυχένα.

Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έκλαιγαν οι διασώστες: Νεκροί πατέρας και 12χρονη κόρη, χαροπαλεύει ο γιος – Αυτά είναι τα θύματα στη Μεσσηνία

evosmos

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: «Έφυγε» και η μητέρα των δύο αδελφών που βρέθηκαν νεκροί στις αρχές Ιουλίου

evosmos

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! Ψευτόμαγκας Snik: Τον έγραφε η Τροχαία και εκείνος τραβούσε βίντεο και έπινε ποτό [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Leave a Comment