LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε ο Ανδρέας ο άνεργος 20 χρόνια μετά και ποζάρει μπροστά από τη νέα του… Mercedes

Αν θυμάσαι τον «Ανδρέα τον άνεργο», τότε σίγουρα έχεις παρακολουθήσει τα πρώτα χρόνια του YouTube στην Ελλάδα. Το βίντεο του Ανδρέα έγινε από τα πρώτα και πιο διάσημα viral, όταν σε συνέντευξη για την οικονομική κρίση στη χώρα δήλωσε ότι ήταν άνεργος επί 8 χρόνια και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Δείτε το Βίντεο:

 

 

Η Επιστροφή του Ανδρέα στην Επικαιρότητα

Αρκετά χρόνια αργότερα, ο Ανδρέας επέστρεψε στις ειδήσεις όταν υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα στο κεφάλι, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Παρά τις δυσκολίες, συνέχισε να απασχολεί την κοινή γνώμη.

Ο Ανδρέας στο TikTok Σήμερα

Σχεδόν 20 χρόνια μετά, ο Ανδρέας παραμένει στο προσκήνιο, αυτή τη φορά μέσα από το TikTok. Πρόσφατα, έγινε γνωστός ξανά όταν εμφανίστηκε να «πουλάει μούρη» μπροστά από μία Mercedes, αν και δεν ήταν δική του.

@panos.s3♬ πρωτότυπος ήχος – Panos

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μαγνησία: Πατέρας δύο παιδιών ο 53χρονος που σκοτώθηκε – Παρασύρθηκε από φορτηγό στη ΛΕΑ

evosmos

Τα Switchblade που θέλει η Ελλάδα αλλάζουν τον πόλεμο – Ανήμποροι μπροστά τους Τουρκία και Bayraktar

evosmos

Μεσολόγγι: Τι δήλωσε η 19χρονη που κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε γιατρό που της ζήτησε rapid test

evosmos

Leave a Comment