LIFE STYLE

Γιώργος Παπαδάκης για το κόψιμο της εκπομπής του: «Αν είναι να με φάει κάποιος, θέλω να με φάει η Σταματίνα. Κοpιτσάκι μου όμορφο»

Ο δημοσιογράφος απάντησε σε μήνυμα τηλεθεατή
Το δικό του σχόλιο εν είδει χιούμορ έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή του, απαντώντας έτσι με τον τρόπο του στα σενάρια περί της τηλεοπτικής του διαδοχής από την επόμενη σεζόν. Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 απάντησε σε μήνυμα τηλεθεατή, ο οποίος τον «κατηγόρησε» πως παρέλειψε σκόπιμα να αναφερθεί στον τίτλο gossip εφημερίδας που τον αφορούσε.

«Ένας φίλος λέει: τι βλάχος είναι ρε αυτός ο Παπαδάκης, δεν ήξερε ποιος είναι ο Ντέιβιντ Λιντς; Εμείς εδώ δεν κάνουμε καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, διαβάζουμε τις εφημερίδες, διαβάσαμε τον τίτλο, είπαμε ότι είναι ο σκηνοθέτης των Παραισθήσεων» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης, με αφορμή ένα υβριστικό μήνυμα που έλαβε από τηλεθεατή της εκπομπής.

«Εγώ έχω δει αρκετές ταινίες, θα έπρεπε να κάτσω να κάνω ολόκληρη αναφορά. Το γεγονός ότι με χαρακτηρίσατε «βλάχο», σας ευχαριστώ. Βλάχος είμαι αλλά γιατί, ρε παλικάρια, αυτή η τοξικότητα;», επισήμανε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Ο άλλος λέει: διάβασες την εφημερίδα Star και δεν διάβασες το δημοσίευμα “Τρώει τον Παπαδάκη η Τσιμτσιλή”. Αν είναι να με “φάει” κάποιος, εγώ θέλω να με “φάει” η Σταματίνα. Τι πιο ωραίο;», σχολίασε στη συνέχεια ο Γιώργος Παπαδάκης με νόημα.

«Σταματίνα μου γλυκιά, κοριτσάκι μου όμορφο. Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να σε «φάει» η Σταματίνα;», ρώτησε ο Γιώργος Παπαδάκης τον συνεργάτη του, απαντώντας έτσι στις φήμες περί αντικατάστασης του από την παρουσιάστρια του «Happy Day» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγικές ώρες για τον Στέλιο Κρητικό: «Μεγάλος πολύποδας, αιμορραγικός, το χειρότερο σενάριο»

evosmos

Ο Μανόλης Λιδάκης στο Ηράκλειο για αποκατάσταση: «Η υγεία πάνω απ’ όλα»

evosmos

Είναι κούκλος, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του: Ο γιος του Γιώργου Μαργαρίτη ανέβηκε στην πίστα & έφερε «λιποθυμίες»

evosmos

Leave a Comment